Sjuk

Idag skulle jag ha jobbat men så blev inte fallet vaknade vid kl04 var upp och kissade och kännde att jag mådde jätteilla:-( låg och vred mig sa till stefan att hämta telefonen så jag slapp springa upp för trapporna.Han sa att jag skulle vara hemma,men vet ni vad jag svara?? jag har ju inte spytt än!!! alltså jag kan inte bara vara hemma för att jag mår dåligt måste verkligen vara nåt tydligt osm gör att jag ska sjukskriva mig.

Klev upp kl 05.45 för att göra mig i ordning och väcka ba´rnen,men jag hann inte så långt förren jag insåg att de kommer inte att funka så jag gick tillbaka och la mig ringde till jobbet och sjukskrev mig sen ringde jag till barnens dagis och talade om att dom skulle vara hemma idag för att jag hade magsjuka.

Per kommer ner och lägger sig hos mig eftersom Stefan redan åkt till jobbet,jag säger som de är och då svara han att jag ska ta hand om dig idag och säga till Pontus om han är dum på mig!!Oh vad du är snäll gubben säger jag,självklart svara han då!!! ohh älskar mina barn!!

men jag ligger och mår så illa aldrig gjort de på de viset och magen låter!
Jag ringer till mormor och morfar frågar om dom kan komma hjälpa barnen med frukost och ta in ved till mig så jag kan elda (hade 17,8 grader inne)

Men då säger Per (som sitter bredvid mig) att jag kan ge Pontus frukost mamma!Jag vet att han klarar de men jagvill ändå att dom ska få lite uppmärksamhet och hjälp inte meningen att en 5åring ska göra allt.

Sagt och gjort mormor morfar kommer hjälper mig med frukost ved.men de första mormor frågar när hon kommer du är väl inte i de tillståndet??? Vadå gravid? säger jag de är jag inte.

sen på eftermiddan klagar Pontus över att han har ont i magen och vill vila på soffan med mig,jag fattar direkt att han kommer att spy för han var dålig i magen oxå. på kvällen kommer ett lass med clementiner upp så vi ringer till Stefan som är i garaget med R och T han kommer in och torkar upp medans jag duschar Pontus,Sen var de full fart igen får se om han får sova hela natten ellerom han kräks nå mer.Lr kanske Stefan lr Per gör de..

Nu ska vi iaf krypa ner till sängs och ligga och våndas över att man inte kan sova för magen lever om och att man mår illa:-(

hoppas ni andra får en trevligare helg än våran
kram

Kommentarer
Postat av: Kattis

Men lilla gumman! nu tycker jag synd om dig, magsjuka är fan den värsta sjukan man kan råka ut för.



Krya på er!

2008-11-14 @ 23:10:47
URL: http://kattiz.se
Postat av: Ewa

Tack Kattis illamåendet är borta mes resten är kvar..är så hugrig ont i magen men får bara äta lite i taget.

2008-11-15 @ 09:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0