Teorin

Idag klev jag upp kl 05.00 barnen väckte jag 05.30.Jag jobbae till 13.30 sen gick jag ner på wadens satt vid datan och blev skit sur man får bara göras 2test per dag!!Världelöst!!Så då blev jag arg pratade med tomas han dillade om 560 allternativ bla bla de blev för mycket för hjärnan bla bla.. Så då kände jag för att lägga ner allt igen sms Stefan han ringede och jag gnällde.

Sen kom Kattis ner på stan vi gick på Jambo och åt mumsigt. gnällde även för henne haha prata och hade trevligt tills jagmåsta gå på teorin.
teorin gav mig ingenting:( pratade om miljön...inget jag inte visste redan.

jag kom hem vid 18.40 gick till mammas katt matade honom sen hämta posten och hem vid 18.50 och vad upptäcker jag när jag kommer hem??
Jo att dom sitter och spelar v spel!!!
Fan jag sa till Stefan att dom helst ska lägga sig vid 18-18.30. för dom ligger och kollar i nån bok de tar tid att tvätta sig borsta tänderna mm. för att dom ska orka upp i morogn..jag säger de till Stefan när jag kommer upp och vet ni vad hna svarar?? dom verkade inge trött!!!GRR Idiot. fan dom är ju upp till 22 om dom får du vet ju att Persomnar direkt när han lagt sig !! jo.. fan så då blev de kvälls fika och tvättning av barn.Per somna direkt vid 19.30 men pontus var vaken till 20.45 då fick jag gå in dit och lägga mig en stund.

tror inte dagiset väcker honom efter 1yim som jag har sagt!!!!Får ta ett snck Igen i morgon med dom. åhh så less på att dom inte kan göra som man ber om!!Hur svårt är de liksom??

jaja nu ska jag se klart på tv

kram

Hemma

Nu är Lukas hemma igen!!
Idag gick Stefan och jag tillbax till dagis för att kolla efter Lukas och då kom han och jama.lill kissen han var lite rädd men han hörde väl våra röster och kom fram:) så Han gick med oss en bit sen när vi skulle gå efter stora vägen så vart han rädd och stanna så stefan fick bära honom hem,sen när vi kom till våran uppfart så ville han gå ner:)

ja slutet gott allting gott.

jag tänker nog sätta lösen på bloggen oxå så ni som vill fortsätta följa den får lämna en kommentar så skickar jag lösen via msn eller mailen!!

kram

Vart är du Lukas?

Igår när jag skulle lämna barnen på dagis så följde Lukas med oss nästan ända fram,, och nu har vi inte sett honom sen dess?? Visst vi var ju irriterade på honom för att han klöst sönder alla skin möbler mm,Men jag är orolig tänk om han inte hittar hem? eller blivit överkörd? vad som helst men jag vill veta?

Igår när barnen och jag var på kvantum och handla så köpte jag kattmat,då frågade Per mig kommer Lukas hem igen?? för jag sa när vi gick till dagis att nu kanske Lukas kommer bli överkörd!Så köpte jag mat ifall att.men han har inte kommit hem än?

Jag får gå till dagis och ropa efter honom sen när stefan kommer hem han är och fixkar m skördan,så de blir nog inget ikea idag är ju sånt skit väder oxå..vi får se.


Barnen saknar dig Lukas:)

kram

Körlektion 1

Ja som många av er redan vet så tänkte jag börja med körkortet!!Så idag hade jag min första körlektion !!De gick bra jag överlevde! jag fick bla göra växla med 1an och 2an stopp och start från vägkant krypkörning mm. Så jag kommer på jobbet i morgon Åsa haha.

Jag körde med tomas som jag vet är mångas stor askräck men han passar nog mig som körlärare ärlig rak inge beröm eller gull i onödan inte!

Passade även på att vinka till A-K som oxå var ute och körde:) kämpa på tjejen.
Sen så sa Tomas att de var en tjej som pratat mycket om mig som visste vem jag var??
Han sa att hon hette mickaela hennes pappa jobbade med mig??Va har kennet en dotter som heter de?? Nä de stämmde inte så medans vi körde så måsta i komma på hur de låg till slutsatsen var att hennes pappa jobbar med min sambo!Så nu har vi löst de!Fast jag förstår inte hur hon har kunat pratta om mig jag har aldrig träffat henne? men men..

Sen så hade A-K rätt tomas sa gasa på flera gånger hihih.. Så då sa jag de till honom att hon hade sagt de.Jasså säger jag de ofta sa han!så skratta vihaha.

Trodde bara jag skuile få köra  på en parkeriing idag eftersom de är första gången?+ men nej då jag fick köra efter vägar och i korsningar mm men vi överlevde båda två så de var väl ok.Fick bara motor stopp en gång!Känns bra!

Men jag fick tomas att lova att säga till om jag var ett hopp löst fall som inte kan köra manuellt!Så de känns bra. Nu gäller de bara att plugga på oxå.

Kattis hade nån skiva som jag skulle få låna hoppas hon har tid att leta den nån dag:)
Medans jag är lite taggade iaf..
nä nu slutar vi tjata om körkortet

kram

Skit

Ja nu känns allt skit de gick inte som de var tänkt idag,känndes förjävligt och allt beror på att jag är så kort! finns ju dom som är kortare än mig.Jag har aldrig mått dåligt eller blivit sur över min längd men nu gör jag de!! Gick och köpte mig en stor godis påse som jag tröck i mig så nu så mår jag inte så jätte bra ..skit oxå Nu är jag less,

Bokat

Japp nu har jag bokat bord på texas på lördag ska dit med några vänner!!Ska bli gott hoppas jag har bara varit dit en gång tidigare.Barnen ska sova hos farmor och farfar!!

kram

2,5tim

2,5tim kvar!!

Söndag

Dagen började med 25min på orbitrec och 50situps.Sen vart de lite tv spel och sen gick vi ut de var så härligt väder..Men jag upptäckte att hela gården var en stort skridsko bana så de blev att gåin och hämta hjälmarna till grabbarna.
Satt oxå och läste en stund ute på bron:) här kommer lite bilder från den härliga vårdagen tittar man ut nu så vräker snön ner:/ kom ihåg om du klickar på bilderna så blir dom störrre.





Härliga bilder:)
Nä nu ska jag göra migklar för sen kommer Kattis och hämtar mig vi ska ut på en lite road tripp:)

kram


Imorgon

Ja imorgon gäller de!!Hoppas de funkar annars blir jag depprimerad:-( då ger jag upp.

65 års kalas

Japp min pappa fyllde 65år i fredags så vi var dit på lör och grattade honom.Men förts så blev de 25min på orbitrecen och 50situps.Efter de så åkte Git och jag till stan och handlade present till pappa och överdags byxor till pojkarna.


Pontus är fin klädd för kalas:)

Mammaslill kille börjar bli stor(3år i juli går alldeles för fort)

tårtan som pappa gjort själv så god

Min stora syster Git

Syster dotter Madelen & jag( du vet vad som gäller på annandagen;)

Madde som fyller 18år på julafton!

Pappa provar skjortan som han fick

Knäpper kort på varann

Per min stor kille som blir 6år i nov.


Efter kalaset så fick vi främande Jon Lena och deras barn sebastian och Carolin kom och lekte en stund med dom var oxå Stefan som har jobbat med min stefan:) de var roligt!
kram


























fredags

Ja ifredags fick jag sluta lite tidigare eftersom de var så lite barn:) Jag åkte med susanne hem men jag glömde inte de viktigast nämligen chokladbollarna som jag köpte!! Dom är förresten nästan slut nu.

hände inte så mycket på fre Svärfar kom hit en sväng sen kom rolf och hnas fru en sanbbis dom lämna några grejer till stefan.

sen slappa vi framför tv oh la oss tidigt för barnen hade varit vaken och jag såklart sen 4.30.-..så vi var lite trötta allihopa.

kram

1klar 1kvar

Japp då är en till sak fixad nu fattas de bara en sen är de bara att kämpa på!

sit ups

Japp då har jag gjort 50st sit ups oxå. grönsakerna är klara så nu hoppar jag in i duschen

Grönsakerna

Nu har jag kokat riset så de får stå och kallna.Grönsakerna kokar nu (majs ärter paprika) köpte färdig påse så går de snabbt och lätt.sen när dom har kallnat så är debara att häva i tonfiska sallad mm!

Strax ska jag hoppa in i duschen ,hämta barnen på dagis och iväg till banken.skönt att de bara är att ställa fram maten så vi hinner äta innan vi ska åka.

Tonfisksallad

Japp idag blir de tonfisksallad dressing och bröd till middag!!Barnen älskar de ..

Vad ska ni äta för middag?

25min

Japp nu har jag sprungit 25min på orbitrec.skönt!!Vart lite varmt..skulle gärna viljat sprungit mer men har annat att göra idag oxå innan jag ska hämta pojkarna!

Vår

Ja idag var de verkligen toppen väder!Barnen och jag var ute länge idag,Jag passade på att sätta mig på bron och läsa en bok medans barnen lekte:)

Klicka på bilderna så blir dom större!





Lukas låg bredvid mig i solen när jag satt och läste!!

Vi hade de underbart ute!

kram

Undviker?

i morse så ringde jag dagis sa att barnen skulle få vara hemma med mig:) hmm sen gick jag ner körde 20min på orbitrec och 50 situps på ab king pro! Känns väl bra men Kattiz och Lisa vet nog vad de är jag undviker att göra ist hahah.. Sa ju att jag sak ha barnen 15tim på dagis så jag kan ta tag i sakeroch göra dom,men nej ist ringer jag och säger att dom blir hemma!!Hmm skärpning.


Barnen satt snällt och spela tvspel när mamma sprang med rix i öronen:)



Nu ska vi äta lite frukost innan jag svälter ihjäl!

toppen dag är de oxå solen lyser så fint!
Så idag blir de utgång med grabbarna.
kram

Ont

jag har så ont i magen och jag vet inte varför!!Jag åt vitabönor och korv till middag kanske är de?? fast jag brukar inte få ont av de?+ jaja skit samma ont har jag iaf..

?

Jag vet nåt som inte ni vet.........

Ni får oxå veta om några månader eller imorogn hihi

längesen

ja de var längesen jag skrev orkarinte och har inte haft tid!!Orkar inte nu heller men mycket roligt och nja tråkigt har hänt!!

Just nu så sitter jag och väntar på ett tel samtal som är början på mitt nya liv!!:)hihih

dax attbörja m middagen. vi höres

kram

Väntar

Medans vi väntar på att klockan ska bli mer så har jag hängt en maskin tvätt satt igång diskmaskinen Pia var hit låna alvedon,eldat ätit frukost,ätit glass gett per alvedon mm såg nu att de runnit i örat på honom..så då kanske de redan har gåtthål..vi får väl se..vet inte hur jag ska göra imorogn och på fre om jobb? om Per ska gå på dagis eller inte?? blir ju alltid bra när man fått pencillin..så man kan gå men man kan bli trött av den oxå? fast de är bara två dagar de så de går nog bra:)

letar efter batteri laddarn oxå?? vet inte vart den är tänkte lägga in lite bilder från kameran,men måste hitta batterierna först?


kram

F-kassan

Ja de är inte många som gillar f-kassan de vet jag.Jag är inte heller något stort fan av dom.hehe.
Ringde idag och kollade vad min SGI stog på+ då kollade dom årsinkomsten mmm men den ärrätt låg:( jag kan ju höja den!!
Men jag frågade mer exat hur man skullegöra ta mån inkomsten gånger 12 bla bla men jagförsökte förklara att jag har fåtthöjd lön mm inte har fast men jobbar..osv men de gick inte sånt fick man kolla sen och pröva när jag skickat in moderskaps intyg!! Så jag måste vara gravid för att höja min SGI??? Fattar nada men orkade inte bry mig så mycket eftersom Per har ont i örat..så pratade kort med f.kassan bara..


kram

Öronverk

Japp i morse såg jag attPer gick och höll sig för örat:( jag frågade hur de var och han sa att han hade ont..stakarn han har ju rör i båda öronen så han har klarat sig länge ändå!!Men fick en tid 13.15 på dagjouren.Hon började först att säga har ni provat allt ? nässpray.då avbröt jag henna sa att han var ettöron barn harrör i båda öronen han har ingen feber nu men han kommer att få för jag vet hur de blir!!1Då sa hon ja jagförstår de men vi har slut på tider på morgonen men 13.15 går de bra?? självklart att de går bra!!
S då kommer morfar hit och passar Pontus medans vi åker in med Per.Han har tagit alvedon nu så nu är de lite bättre och han spelar på datan.

kram

klippt

Ja nu har vi ätit mat så gott och så mätt!Sen har jag oxå klippt mina pojkar och duschat dom.
Pontus är täppt i näsan och hostar lite om han springer så dom får vara hos farmo farfar i morogn när vi jobbar så får vi se om dom kan gå på tis till dagis.
Imorgon ska vi till bvc oxå kolla Pers fot och Pontus öron,ska även passa på att kolla allt annat nu när dom varit sjuka och vi ska ju ändå dit:)

Grabbarna inkl pappan sitter och spelar tv spel. jag ska väl gå ner och sätta igång diskmaskinen.

kram

En bra ide!

Tyckte jag iaf.Tänkte om vi skaffar en nr 3 nu,så får jag nog bra fp efteroms jag jobbat så mycket och jobbar hela sommaren(hoppas vi på)  för dom räknar väl 6mån bakåt och baserar fp på de.men 6 mån från när?+ de är frågan haha är väl från när dom fått in intyget att man ska ha barn ..så kommer väl bebis i dec / jan då? Men de var nog bara jag som tyckte att jag var smart för Stefan stoppade mig hahaha.tur att han finns och stoppar mig ibland för jag kan få riktiga impuls grejer för mig och jag tycker de är sååå bra!!!Fast de kanske inte jämt är de hihih..

kram

Middag

Siter just nu och väntar på att Stefan ska komma hem med lite kryddor så jag kan fixa i ordning köttet.Potatisgratängen står redan i ugnen:)

kram

nästa

inatt fick Pontus feber,så nu har vi två sjuklingar hemma med farmor farfar och jag sitter på jobbet trött som ett ägg. Sov nästan ca 4tim sammalagt i natt så när mobilen ringde 05.20 så fattade jag inte först vad de var som lät? De är väl därför man ska vara hemma själv med sina barn när dom är sjuka så man kan vila lite på dagen med dom om dom varit vaken på natten,men de är lätt att vara efter klok.Sammtidigt så känner man en press från jobbet oxå....men men,bara man inte får höra när dom blir stora att du var aldrig hemma med oss mamma när vi var sjuka:( då skulle hjärtat brista.

Nu är de så att jag faktiskt är hemma oxå med dom när dom är sjuka,men ibland så passar de inte riktigt så då har vi tur att vi har farmor farfar som ställer upp:)

Passar inte riktigt??knäppt de låter ,man kan väl inte välja heller när man blir sjuk!! jaja jag kan inte vara hemma iaf .

kram

Våningsäng

Nu har vi köpt en våningsäng iht till Per så kan oscar sova där inne när han är här.Per ville ha en våningsäng så de blev så,bra Nu när vi alla sover uppe är de bra att fler får plats i samma rum:)

Killen som sålde den hade vägrarna förbi så vi fick den hemkörd till dörren och två tjocka madrasser med!!
Men den stank rök!!! så nu har jag haft fönstret öppet och torkat sängen med skurmedel..så nu hoppas vi att de blir bättre.



kram

Byrå

Nu har jag bytt plats med dessa två. men vill ha en byrå i ek ,men alla vi kollat på är för breda för våran vägg,nån som har en ek byrå ni vill sälja??
Som inte är bredare än 80cm(tror jag)


Här vill vi ha en byrå i ek!Nån som har nån??

Förr stog den här vita där.den här ska Pia få ta.

Vet inte om de vart till de sämre eller inte??

Vi har kollat på byrå på jysk men alla är för breda,får väl ta en sväng till ikea och kika nästa löning:)

kram

Sjuka barn

Igår var Stefan hemma med barnen för dom hosta så mycket.Han åkte iväg och jobbade när jag kom hem,så barnen och jag myste i våran säng läste bok innan de var lägg dax.Stefan kom hem vid 21 så ska han jobba över lite idag oxå.
Så inatt kom Per och la sig med oss efter ett tag så sa han mamma jag är törstig,trött som jag var så sa jag att du får vatten imorogn,för jag hade inte gjort annat än att springa upp och ner, Men efter en stund sa han men jag är jätte törstig,då slog de mig han har feber och så kännde jag på honom mycket riktigt 39ifeber så de var bara att springa ner hämta vatten..

Imorgon kommer farmor farfar och är barnvakt så jag kan jobba.Tack snälla ni för de:)

kram

Byt jobb!!

Igår när jag hämtade barnen från dagis så sa fröken Åsa att vilken snygg mössa du har Pontus..Bredvid oss stog ju Per och klädde på sig så sa han till Åsa titta vad jag har då!Och pekade på sin mössa(spindelmanen) Då tittar hon på honom och säger ja men jag tycker att Pontus mössa är snyggare!!!!!

Säger man så??Jävla idiot tänkte jag men ville inte läxa upp henne där så Per skulle må dåligt..
Hon kunde väl ha sagt nåt annat som typ ja du har spindelmannen på din mössa eller vad bra att du har mössa så slipper du frysa ja vad fan som helst utom de där!!!Grr Finns då folk till allting.

Så var hans skor oxå genomblöta!!Inte första gången men typ6gången fast jag sagt till att dom måste kolla skorna och ställa dom i torkskåpet!!Så då sa jag de igen till Per att du måste ställa in skorna i torkskåpet så du slipper gå hem i blöta skor..Oj är dom blöta igen säger Åsa!!Ja som så många gånger förr svara jag.då säger hon att du får hjälpa till at påminna oss Per...Ja de är därför jag säger till honom sa jag för ni ställer inte in skorna..

IDIOTER så sadom att dom hade haft så lite barn mmm då hinner dom väl kolla kläderna/skorna om dom är blöta?+ jag säger inget om de är nån gång ibland men de är jämt när de är blöt väder...förstår om dom har över 15 barn rörigt att de händer ibland men inte när dom har 5 barn..

Är de jag som överreagerar kanske??  skit samma de är nåt jämt...

nä nu skaj ag sluta måste ta upp Pontus ur badet kram

Bob åkning /korvgrillning

I söndags var vi ivägtill steg där Stefan är och jobbar vi grillade korv och åkte bob:) Träffade såklart oxå stefans älskarrina!!


Gänget

Jag fick bara provsitta inte köra:/ hade varit för kallt på natten sa Stefan men jag undrar om han var rädd för att låta mig prova haha

Jag och Stefans älskarrinna

Jag och min minsta son Pontus 2,7år

per och oscar äter korv

Pontus väntarpå sin korv

Rökigt

Korvgrillnig

Tror ni korvarna blir klara så långt från elden haha

Full fart ner för backen

Bus grabbarna

Min älsta son Per 5,3år

Per ville att jag skulle knäppa ett kort för han hade rullat upp mössan:)

Nu fick ni en hel del bilder,vet ju att många tycker om bilder bla Åsa:)haha

kram











Toppen väder

Igår var de ju så härligt väder solen lyste och de var underbart.




Ni kommer väl ihåg attbilderna blir större om man klickar på dom:)
Roligt hade vi iaf här hemma på gården:)

Idag är de oxå fint väder så lite senare ska vi åka iväg och åka bob och grilla korv..
Har ni tur så kommer de bilder från de oxå
kram

Sovrummet

Ja som många av er vet så har vi flyttat upp sovrummet till lekrummet.Vi ska ju renovera vårat ru m nere och så drömmde Per så mycket mardrömmar så hna blev alldeles svettig så nu sover vi alla uppe och nära varann så nu sover nog alla bättre iaf jag :)
Rummet är inte klart ska sättas lister oxå.

Fick ta bort säng borden annars fick inte  sängen plats.(vardagsrummet till höger

kortet knäppt från sängen pontus rum till höger,sen pers rum sen klädskrubben.


Åsa du måste lämna en kommentar annars blir du spärrad från bloggen!!

hahah nä bara skämta
kram

Byrån

Igår åkte vi in till stan en snabbis köpte en lite byrå att ha utan för duschen med underkläder i,kollade även på andra byråar men alla som vi ville ha var för breda..typiskt.
Var in på kjelles vi hade 10min på oss att hitta en lampa.alla som jag såg var ju dyra över 500kr så de blev ingen av dom.sen när vi skulle gå såg Stefan en lampa så vi tog den kan ju köpa en ny när vi hittar nån bättre.


Vad tycks??

Vart faktisk väldigt mysigt sken av lampan..

Har ju en katt som har ner allt osv.bla lampan i vardagsrummet så vi ville inte ha en allt för fin/dyr lampa ifall att.
Men de duger väl eller vad tycker ni?

kram

S-vall

Förra lördagen var Stefan till s-vall köpte grejer till bilen.Med sig hem hade han lera och ett pussel med magneter.Barnen blev glada.även jag såklart...fast sen fick jag veta att de var mitt konto kort han hade använt!!!hmmm

Per leker elefant

Undrar vad pontus ska göra

tuutt

pusslet.har et fiskespö med magnet som man fiskar med

kram

Buspalatset!!

Var ju på buspalatset förra helgen tog lite kort men många blev mörka..Efter de så åkte vi på osolemio och åt pizza.gott.


Pontus

Per tar satts

Roligt och klättra

Pontus

Även stora "barn" gillar at leka

Tjoho!!


kram

RSS 2.0