Nytt data bord

Ja nu har vi fått ett begangnat data bord av svärfar. så nu får man plats m räkningarna oxå förr fick man sitta med dom i knät när man skulle betala..men de slipper vi nu:)

Stefan är in i stan och kollar på en ny tv?Undrar om han köper nån? är ju så mycket ändå så här vid jul men vi har funderat på en ny tv länge så vi får väl se,spännande!!


De "nya" data bordet är hyllor under de oxå:)

De gamla data bordet.ska barnen få ha sin data på.


Idag har jag hängt en maskin tvätt satt igång en till som strax är klar.Sen har jag plockat ur diskamaskinen och satt igång en ny.
Starx är de dags förmigoch  Stefan att göra sigklarförvi ska iväg och ätajulbor:) mumsigt.
Per och Pontus ärhemma m farmor farfarkanske ska dom göra ett pepparkakshus.

Nu ska jag ner och elda lite
kram

Julstämmning!

Här är lite bilder m julstämmning från mitt hem:-) Kanske kan de inspirera nån?eller ge nån lite jul stämmning i vårat gröna trista vinterland!


Julstjärnan i köket

Köket

En hyacint som barnen dekorerat

En till hyacint(älskar hyacinter har 3st hemma justnublir säkert fler innan jul)

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Vardagsrummet

kuddarna i soffan

Stjärna i lekhallen

Persrum

Hallen vid trappen

Tvättstugan

Hallen

Hallen

Hallen

Bänken i hallen

Vårat sovrum

Pontus sovrum

De är mer som ska upp lite dukar ljus slingor mm:-) de får ni se senare hoppas ni får de mysigt och pyntat hemma..

kram


Inflyttningsfest 21nov

ja som många av er vet så var jag till Bollnäs förra helgen på inflyttningsfest!De var super kul och de måste vi göra om snart:-)

här kommer lite bilder från kvällen som slutade kl 04.00 så om vi ser lite trötta ut på korten så vet ni varför:-)

(om någong inte är nöjd m bilden hör av er så plockar jag bort den:-)


Emma med en inflyttnings bukett

Såå fin bukett!

Emmas arbets kamrater!Väldigt trevliga var dom

Jill och Linda sjunger(av minen att dömma så ser de ut som Linda vinner) haha

Fredrik och Lina(visst är singstar kul)

Tjejerna!

Robert,Fredrik,Lina

Patrik och Robban

Lina ,Linda sjunger Patrik och Emma i bakgrunden

Robban och Erika(dom är gifta)

Kvällen börjar lida mot sitt slut.

Tack för en toppen helg Emma och alla andra!!
Får vi göra om snart.
Robert tyckte vi skulle ha gittar hero ist för då slipper man sjunga,men vad jag minns så var han bland dom som sjöng mest;-)

Bara riktiga karlar vågar sjunga singstar!!
Emma bjöd ju p en massa gott oxå,bla ostpaj,kex,melon,vindruvor,dipsåser,mm så gott.även qourn som jag tänkte smaka tills jag fick veta att de är en sorts svamp!!då avstog jag genast hahaha..

kram

50år

Igår firade vi Åsa på jobbet som fyllde 50år!!  Grattis ,Kan man inte tro jag skulle gissat på 40år.Chefen hade köpt 2st stora prinsses tårtor så gott,själklart så tog jag två bitar;-)haha tror ingen hade förväntat sig nåt annat heller.
PÅ sön åker hon och familjen iväg till Tenniriffa,och vi är inte nååå avundsjuka;-)hehe nä då hoppas dom får de underbart där nere för de hade iaf jag när jag var iväg i jan.

idag är planen att jag ska göra de sista i julpyntet och städa undan efter mig för de är lite rörigt nu.sen ikväll kommer jon,lena m familj och så kommer Carro och ska sova över här.
så de vore ju kul om man var klar med allt då.Bäst jag sätter fart

kram

Första advent närmar sig!

Ja nu börjar allt julbestyr på riktigt och en del blir stressade av Julen ,men inte jag jag njuter i fulla drag:-) jag har tjuvstartat med att jul pynta :-)


Vardags rums fönstret

End knoppar:-) söta va?

kram

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en helg i Bollnäs men mina underbara vänner:)!
Tack Emma
för allt den här helgen:)Älskar er mina vänner!
Bilder och mer om helgen kommer kanske i morgon för nu är jag så trött efter helgen efter som de blivit väldigt lite sömn.ca 7tim totalt från fre till sön

nu ska jag mysa mera med mina älskade bar
kram

Bollnäs

Ja  om ca 1timme åkerjag in till stan och ska med bussen till Bollnäs! Ska bli så kul att träffa alla igen:-) Synd bara att Maria inte kunde komma:-( men vi får ta de nästa gång:-) Ska se om jag hinner med en sväng till byn oxå och hälsa på syrran. nä nu ska jag fixa de sista. men har packat ner de viktigast iaf nämligen sing star!!! sen vet jag helt ärligt inte vad jag har packat ner?? jaja finns alltid att köpa om de fattas nåt lr låna.

kram

Besök

Igår kom Kattis och Lisa på besök de var så roligt!!(Ni får gärna komma fler gånger):)
Kattis är räddaren i nöden hon hade med sig några sing star skivor som jag fick låna så vi har lite mer att välja på när vi ska vråla Carola!hahah.
Sen har ju Kattis jobbat för mig oxå den här veckan när jag varit hemma m sjuka barn. de tackar vi för.
Sen var de nog ett uppfriskande besök för idag var Per feberfri!!tack tjejer:)

Nä nu ska jag slita mig från datan och packa duscha fixa lunch och om jag hinner städa lite!!

kram på er alla ha en super rolig helg för de ska jag ha!!

Strax

Ja snart ska vi åka in till stan och handla lite mat bara stefan kommer hem och ätit. Sen ska vi svänga förbi Kattiz om hon är hemma och låna några singstar skivor:p Per ligger ochtittar på tv han har petat i sig lite mat men han är så sväld i halsen stakarn:-( hoppas de inte blir sämre iaf. imorgon bär de av till Bollnäs ska bli så kul,men jagkommer sakna mina sjuklingar..

kram

Inte mycket

Idag blir de nog inte så mycket gjort som jag hade tänkt.Per har feber 39,2 kanske mer nu.Så han vill ligga och mysa ibland och bli sörvad m vatten mm:-D Så jag har bar ahängt en tvätt plockat i ocu ur disk maskinen och tänt en bra ssa i spisen så de blir varmt och skönt,vattnat blommorna.
Ikväll ska vi in och handla så dom har allt hemme när jag blir borta över helgen,mormor och morfar kommer hit och är barnvakt medans vi handlar..

Nu ska jag läsa lite bloggar och lägga Pontus en stund.

kram

Vinter

Ja då fick vi lite mer snö igen härligt!!!
Fast jagtycker att de kunde väntat lite tills sönda kväll eftersom jag ska åka till Bollnäs!Men de är bra att de kommer nu och att minus graderna håller i sig då är de ganska bra väglag oxå.



kram

Idag 19/11-08

Idag har jag färgat håret på mamma,Pontus hade feber i natt men inte nu på morgonen men han är jätte förskyld tät i näsan och halsen,hostar ibland:-( starkarn ska han aldrig bli frisk? Han äter ingen mat heller men dricker bra m varm oboy vatten och lättdryck iaf och glass:-) Ja på fre ska jag åka till Bollnäs men vekar lite eftersom Pontus är sjuk..han blir ju inte friskare av att jag är hemma men jag känner mig som en dålig mamma om jag åker iväg:-(!
Tänk om de händer nåt och dom måste åka in på akuten svårt när Stefan är ensam m två barn`?! äh man kan inte tänka heller de kommer säkert gå bra.
Nog om de


Väggen
Ja vi tänker ju öppna upp väggen och göra en portal,de finns ju färdiga satser att köpa,men dom kostar 2600kr lr 3100kr!!Nä de får bli en vanlig öppning inte betalar jag så mycket för ett hål i väggen heller aldrig!!Så de blir en vanlig öppning punkt.Sätter igång med de nästa vecka ska bli så kul.hoppas de blir bra bara!

Nu måste jag nog ta tag i eldningen börjar bli lite kallt här inne.

Öppna väggen

Ja väggen i hallen i halle nvill vi öppna upp och göra en portal.blir inte så bred eftersom trappen går ju där oxå men de spelar ingen roll huvudsaken de går att gå där och så att värmen kan cirkulera runt!
Stefan är och pratar m en snickare som ska hjälpa oss eftersom vi inte verkar ha så mycket tid..sen så kan ju han kolla om väggen är bärande lr inte? lr så de inte går nå ledningar i väggen! så vi får se hoppas vi hinner göra de fööre jul iaf:-)


Här ska de bli en liten portal.på andra sidan är de trapen upp till vardagsrummet.

Vad tror ni tror ni de kommer bli bra?

nu ska jag duscha ha de bra
kram

Pärlplattor

Nu har Per och jag suttit och byggt pärlplattor lite pillrigt men de går bra.
Pontus sover,stakarn har feber.
Nu kollar jag lite bloggar och håller på att elda lite så vi får varmt och skönt:-)

kram

Sjuk igen

Igår var Pontus feber fri så då tänkte jag att jag kunde jobba på ons igen...men nej i natt hade han hög feber:/ och i morse när jag tog tempen på honom hade han 38 grader:-( så de blir till att vara hemma några dagar till:-(

Igår kväll när jag gick och la mig kände jag att jag nog ätit förmycket men tänkte att de gå väl över..men i natt kunde jag inte sova har en konstig kännsla i magen och mår såå illa...har inte vågat äta nån frukost än bara vatten vill inte få magsjuka igen!!!! hoppas de går över iaf.

jaja nu ska jag läsa lite bloggar,
kram

Städa

Idag tänkte jag försöka städa lite,har ju inte orkat gjort så mycket i helgen när vi alla varit sjuka.Men idag tänkte jag dammsuga lite och sätta igång lite tvätt.har ju tvättat i helgen oxå men är man 4st i en familj så blir de en hel del tvätt;-)hihi.
Sen till helgen åker jag till bollnäs på inflyttningsfest och träffa alla gamla kompisar igen,blir ju alldeles för sällan man gör de:/ usch skäms på mig!!Längtar tills vi ses tjejer:-)

kram


En gång

Pontus kräktes bara en gång i natt så han fick sova ganska mycket iaf,han har fått feber oxå stakarn.Mitt illamående är borta men magen är inte bra,vill bara vräka i mig en massa men de går inte:-( Har så ont i magen eftersom jag inte kan äta så mycket.

Nu har barnen ätit frukost så får se om Pontus får behålla den iaf.Skönt att de inte är så roligt väer iaf när man ändå måste hålla sig inne. men hoppas på att de går över snart.
Jag har oxå blivit förskyld ont i halsen och täppt i näsan ständigt tryck över huvudet..usch jag jag tycker lite synd om mig själv..

kram på er

Sjuk

Idag skulle jag ha jobbat men så blev inte fallet vaknade vid kl04 var upp och kissade och kännde att jag mådde jätteilla:-( låg och vred mig sa till stefan att hämta telefonen så jag slapp springa upp för trapporna.Han sa att jag skulle vara hemma,men vet ni vad jag svara?? jag har ju inte spytt än!!! alltså jag kan inte bara vara hemma för att jag mår dåligt måste verkligen vara nåt tydligt osm gör att jag ska sjukskriva mig.

Klev upp kl 05.45 för att göra mig i ordning och väcka ba´rnen,men jag hann inte så långt förren jag insåg att de kommer inte att funka så jag gick tillbaka och la mig ringde till jobbet och sjukskrev mig sen ringde jag till barnens dagis och talade om att dom skulle vara hemma idag för att jag hade magsjuka.

Per kommer ner och lägger sig hos mig eftersom Stefan redan åkt till jobbet,jag säger som de är och då svara han att jag ska ta hand om dig idag och säga till Pontus om han är dum på mig!!Oh vad du är snäll gubben säger jag,självklart svara han då!!! ohh älskar mina barn!!

men jag ligger och mår så illa aldrig gjort de på de viset och magen låter!
Jag ringer till mormor och morfar frågar om dom kan komma hjälpa barnen med frukost och ta in ved till mig så jag kan elda (hade 17,8 grader inne)

Men då säger Per (som sitter bredvid mig) att jag kan ge Pontus frukost mamma!Jag vet att han klarar de men jagvill ändå att dom ska få lite uppmärksamhet och hjälp inte meningen att en 5åring ska göra allt.

Sagt och gjort mormor morfar kommer hjälper mig med frukost ved.men de första mormor frågar när hon kommer du är väl inte i de tillståndet??? Vadå gravid? säger jag de är jag inte.

sen på eftermiddan klagar Pontus över att han har ont i magen och vill vila på soffan med mig,jag fattar direkt att han kommer att spy för han var dålig i magen oxå. på kvällen kommer ett lass med clementiner upp så vi ringer till Stefan som är i garaget med R och T han kommer in och torkar upp medans jag duschar Pontus,Sen var de full fart igen får se om han får sova hela natten ellerom han kräks nå mer.Lr kanske Stefan lr Per gör de..

Nu ska vi iaf krypa ner till sängs och ligga och våndas över att man inte kan sova för magen lever om och att man mår illa:-(

hoppas ni andra får en trevligare helg än våran
kram

Tränat?

Idag har jag varit duktig och tränat på gymet iaf:P men sen älskar jag ju godis oxå;-)

imorgon blir de jobb ska bli kul får se om barnen frisknat på sig!

kram


Ett måste på Julbordet?

Vad är ett måste på ditt julbord??
Håller på att skriva en lista så de ärklart inför julen nu när alla ska vara här hemma hos oss!
Behöver tips så jag inte glömmer nått:P

2 veckor kvar!

De är bara 2veckor kvar till första advent!!!!Gud då får man börja pynta lite snart åhh vad mysigt:D men får litepanik oxå snart ät julen här och allt ska hinnas fixas förre för i jul ska vi fira jul hemma hos oss så min sida av släkten kommer hit!

Ja de är bara att gilla läget tänk vad toppen om de kan snöa till första advent när man håller på att pynta:p

oh de pirrar lite i kroppen..

kram

Sovplats

Ja man tror att man vet vart lukas har sina favorit sov platser men nej han hittar nya hela tiden.ombyte förnöjer kanske;-)
Idag hittade Per honom i tuben.


Lukas njuter

Vad är de nu då?

gulligt va?

kram

Till stan

Idag måste jag till stan en snabbis byta ett paket mm handla lite mat.Ska även duscha barnen och stor städa lite får se hur mycket jag hinner och har lust med idag:p

Tycker de är så kul m kommentarer i bloggen så tack alla ni som lämna ett litet avtryck:D

nä nu ska jag ta tag i mig själv och slänga in mig i duschen så de händer nåt här kram

Grattis Pappa

Ja grattis på farsdag!Vi har varit till pappa nu på fm och grattat han fick en superskön morgon rock av Git och mig världens mjukaste fleec i den.

Stefan fick en privat farsdags överaskning;-)hahah Han ska få från barnen sen.

Snart ska vi hem med oskar och sen ska vi till svärföräldrarna på middag och gratta stefans pappa!

Full rulle i dag men de gillar jag.

vad har ni andra gjort i dag??

ha en fortsatt trevlig söndag
kram

Camp Rock

Ja de har Pontus och jag tittat på ,han ville de för dom spelar ju en massa muski så vi har dansat och busat här ..nu har även stor grabbarna kommit in och så var jag ner och titta för man vet ju hur barn är klär av sig och släpper allt p¨golvet där dom står.
Men inte mina killa nej dom hade hängt upp allt på elementet jackor vantar rubbet:-) så glad man blir då:-) nånting av de man säger går väl in då iaf.haha dom var genom blöta kan jag lova...

nu ska vi fortsätta mysa och äta godis:-)(som vanligt;-)haha

kram


Idag 8/11-08

Idag har vi varit till stan med våra tre grabbar,ja ni läste rätt i helgen var de tre grabbar eftersom fosterbarnet vårat var här:-) Vi var in och handlade farsdags presenter och en  ny lampa till Pers rum eftersom de är så lågt i tak så måste vi ha en plafond lampa.

Efter de så åkte vi hem Pontus sov middag och Per och oskar lekte sen var de dags för middag och nu äter Pontus och jag godis pocorn chips!! Per och oskar är ute m Stefan i garaget,dom håller på att sätta tillbax motorn i den eftersom stefan lagat den. Per sov första natten i sitt nya rum:-) och "nya" säng som vi så snällt fick av Git:-)Tack för den!
Här kommer lite bilder


Stefan fick hjälp att sätta ihop sängen:-)

Sa du att jag skulle posa?
 
Per ville knäppa kort på mig innan vi skulle till stan

Grabbarna innan vi skulle till stan

Pers lampa (fotboll)

Pers rum( vet inte vart alla vita prickar kommer ifrån?lampan kanske?

Pers rum.utanför i hallen ska vi göra ett lekrum(blir för mycket saker,hyllor i pers rum annars:-)

nå vad tycker ni?? jag tycker de är så kul när ni skriver en kommentar när ni ändå kikar in.

kram

idag 7/11

idag skulle jag jobbat men pontus är så förskyld så jag fick vara hemma ist.Jag har satt upp gardiner i pers rum och ikväll ska vi montera ihop sängen!

Vi ska hämta Oskar oxå så då blir de väl full rulle här ikväll:-)
Så ikväll ska vi bara mysa och greja i pers rum:

per har en kompis här nu så,medas hans föräldrar är och handlar
vad ska ni göra i kväll??


Nu börjar de likna nåt
kram

Fest!!!!

Den 22nov är jag bjuden på inflyttningsfest!!!:-) Ser fram emot de hoppas jag kommer iväg bara ,men får ta mig i kragen och se till de ska bli så kul att träffa alla igen de "gamla"gänget:-)hahah är ju så långt mellan gångerna vi ses skulle vilja träffas oftare.

Får bli ett nyårs löfte hahaha

Vi ses den 22nov tjejer!!Kram på er

Pers rum

Ja nu är allt klart förrutom elen den ska vi dra i morgon.Så ikväll ska vi sätta upp eprs "nya"säng som vi fick av git! och lite gardiner och så sen får vi flytta in resten av grejerna när elen är dragen.


rummet sett från dörren

rummet sett från fönstret!

Nå vad tycker ni??

Mår dåligt!

Ni anar inte hur dåligt jag mår över håret på Pontus!!Jag tröst äter som bara den inte för att håret kommertillbax men ändå!!Så nu jävlar ska jag inte klippa de utan försöka spara ut de och få de någorlunda som förr!!Hur fan kunde jag klippa honom!!Och förre jul och allt*snyft*
Nu hoppas jag att de växer fort som ogräs!!

fan vad jag mår dåligt har aldrig känt så här!

Nu är de klippt

Idag tog jag fram trimmern och klippte håret på Pontus,usch vad hemsk jag känner mig men Pontus är jätte nöjd och han satt som ett ljus.Vi har tänkt tagit han till frissan men har inte blivit av.var nog mest stefan som tyckte vi skulle klippa och så gjorde jag de.Har ju klippt luggen och bak m sax förr men nu på slutet var han så omöjlig så nu när han satte sig så kunde jag ju inte tveka.Så nu är de gjort bara mamma som måste vänja sig;-)
Och när jag klippt klart så ser jag att jag stått och klippt i mörkret,alltså inte tänt tak lampan utan bara fläkten..
Han är ju ändå min älskling men önskar att jag inte klippt han.Tycker han ser yngre ut nu när jag klippte annars så brukar dom bli äldre*snyft*


kladd pontus förre


Pontus förre


Pontus efter

Pontus efter

Pontus efter
*gråter*

Snö!!!

Ja de snöade härligt i fredags men jag hade inte tid att lägga in några bilder då så här kommer en hel hög med härliga vinterbilder:-D fast just nu när man tittar ut så är de plus grader och snön smälter bort:-( tråkigt men så är de.så vi får njuta av bilderna ist och hoppas på mer snö.


Tidigt på morgonen

Snöar

Trappan

Vinter fint på bron(tror ni grodan fryser)haha

Känns som Jul:-D

Äppelträden

Skulle ha tagit in cykeln kanske?haha

Per framför lon

Pontus leker i snön

Per busar i snön

Pontus i blåsväder

Härligt med snö

Vi gjorde en snögubbe

Potatis fick han till ögon och näsa

Stolta grabbbar

ja de var lite härliga vinter bilder kram på er

RSS 2.0