Idag

Idag har de varit lite omtummlande för mig..både glada nyheter och nervösa...jaja Per ska på Hallowen disco ikväll:) nu ska jag hämta mina älsklingar

Hatar Mig

Jag glömde bort Per föräldrar möte i tisdags...grrr visst jag hade feber 38,1 men ändå!! fan blir så arg på mig själv att jag kan gråta och .....
Jag var ju på kvartsamtalet men de hjälper inte att jag tänker så hatar mig själv..FAN

Torsdag 8/10-09

Vad har jag gjort idag?

* Väckt barnen
* Tvättat och gett dom frukost
* Tvättat gett mig frukost
* Skjutsat dom till dagis / skola
* Hem och åt lunch
* Suttit vid datan
* sett våra bästa år
* Bytt sängkläder i sängarna
* Dammsugat
* Torkat golven
* sjunigt singstar
* Pratat m nå brand gubbar
* Hämtat barnen från dagis/skola
* skjutsat Per till en kompis
* Lagat middag
* Ätit middag
* Hämtat Per från kompisen
* Duschat barnen
* plockat i och ur diskmaskinen x2
* säkert nå mer oxå som vanligt

Ska göra

* Ära cholöadbollar och kex
* Tolla på tv
* Tväta och läga barnen
* Tvätta och lägga mig själv

Så inte så mycket kvar!


Lyssna på dina vänner eller??

Nu tänkte jag att jag skulle lyssna på mina vänner att jag ska ta de lungtoch vila..Så jag tänkte att jag tar och sjunger lite singstar !oh bra ide tänker ni nu!! Dum ide säger jag.

Jag sätter mig där nu när Per är i skolan så vi slipper slåss om spelet.-haha
Sjunger en låt m bonnie Tyler känner ju att rösten inte bär men skit i de.sen tar jag Cher--då jag sjunger mig igenom den med tårar rinnandes för mina kinder och rösten bär inte och nacksen blir värre!!!
Va fan gråta när jag sjunger Cher???? Vad fan händer?? Ok Comilloin ,men Cher??

Tar två låtar till och nacken gör så ont!!Dumma kompisar som sa att jag skulle ta de lungt;)haha fast å andra sidan tror jag dom menade typ soffläge och inte sång!

Nä nu äter jag halstabletter och ber mina vänner ta med sig öronproppar till på lör för sjunga ska jag även om rösten inte klara de..rutorna hemma får vi byta om dom spricker haha.

kram på er allla!

Cellprov

Igår var jag och tog cellprov.De gick bra fick min BM som jag hade när jag väntade Pontus hon är så snäll och mysig:)
Men efter vi tagit provet så tyckte hon att jag blödde lite för mycket vi pratade lite och hon ville skicka remiss till gyn och göra en bättre undersökning...för säkerhets skull. så nu ska man slänga upp benen igen!!

För er som inte vet så göra man cellprov från 23års ålder för att upptäcka förändringar i livmodern(cancer) så man kan bota de i tid osv..

Om jag är orolig?? Nä har fullt upp med att ha ont i nacken!

idag

Vad har jag gjort idag?

* ätit frukost m barnen
* skjutsat barnen till dagis /skola
* duschat
* Plockat ur och i diskmaskinen
* Vattnat alla blommor
* Varit till stan på Af och banken
* ätit lunch
* Skrivit blogg.

Vad ska jag göra då?

*hämta barnen på dagis/skola
* till stan på mvc göra cellprov
* hem och laga mat
* Vika tvätt och dammsuga
* Gosa med barnen
* Lägga barnen


Sen är de ju alltid en massa annat oxå men nu vet ni iaf vad jag har för mig idag:)

Kotknackaren

Jag var ju dit igår han såg ju att jag hadeont och inte kunde vrida huvudet så som man skulle,han hittade en massa andra fel som han rättade till och de knaka och small kan jag lova.
men nacken gjorde han inte så mycket med sa han de var mest musklerna där som kommit i klämm som blivit spännda och dragit ihop sig.så de skulle ge med sig på några dagar och vart jag inte bättre så skulle jag komma tillbax.

JAg frågade om de gick bra attjobba om jag inte hade  barnen på axlarna och degjorde de lite jobb och att man rör sig trodde han inte skulle skada.Bra! men sen fortsatte vi att prata att musklaerna måste få vila såmycket som möjligt för annars drar dom ihop sig igen hårt så jag få skit ont igen(har  mindre ontnu om man jämnför med i mån)
Då frågade jag om de gick bra att jag bar och lyfte barnen fram med armarna ja som man bär barn!OH då skulle ni sett hans min nej du får inte bära!! nähåä jag jobbar på en småbarns avd! jaha nä då är de bäst om du är hemma!!

Skit oxå så nu får jag inte lyfta eller bära på minst 3 dagar..har redna nästan lyft Pontus men kommit på mig i sista sekund..
Så idag ska jag flänga runt i stan som en tok på kort tid ska på mvc och ta cellprov(mindre roligt) banken och fixa nytt kort. måste även upp på af hämta nå papper och upp för uppföljning.

låter väl inte ås farligt men prova göra allt mellan 10-13 och ha ont!!

jaja nog om gnäll eller förresten börjar bli irriterad i halsen oxå:-( jag som ska sjunga i helgen!!skit oxå

Födelsedag!

Ja jag har ju fyllt år och de blev inte direkt nå kort knäppta eftersom jag hade/har så ont i nacken!! men här är lite av de jag fick iaf!

Ett ljus(de var stort,men de syns inte på bilden)

Ljuset

Blomma m kruka!

En rosbegonia!

Present kort på kjelles!

 

Ja lite bilder fast inte så roliga bilder!Men de var kul att jag fick dom presenterna!

Tack så mycket alla för uppvaktninen på min födelsedag!

kram


Så jävla ont!

Ifredags bar jag söta lilla Klara på axlarna men kännde att de gjorde ont så jaglyfte ner henne,sen var de kört hade så ont i nacken,helgen var de vä lite bättre men nätterna kunde jag inte lyfta huvudet från kudden utan att hjälpa till med händerna.
I Morse (måndag) så hade jag såå JÄVLA ONT men åkte till jobbet ändå med tanken att de går över när jag mjukat upp mig lite! Men när jag skulle lägga i backen och köra ut från carporten så gjorde de såå ont.

Tänkte att jag bara skulle jobba idag ,men så var A-L sjuk så då ska jag jobba i morogn oxå,kännde att jagmåste ju fixa nacken om jag ska klara av och jobba så jag fick en akuttid ho sjukgymnasten kl 13 så jag släppte allt och åkt ner.Hon höll på i 1tim men lyckades inte och jag trodde att hon skulle ge mig lite skön massage så de skulle bli bra!?
Men fan de fick jag inte hon tröck och drog och böjde de gjorde så jävla ont!!
Kan integöra mer sa hon jag går bet!Så jag fick nr till en kotknackare som skulle vara bra på sånt här för hon sa att de var nog översta revbenet som hade hängt sig rejält!!
Så i morgon efter jobbet ska jag till honom så jag fick en tid snabbt ändå:) men undrar hur jävla ont de kommer att göra då??
Så nu sitter jag här efter allt firande och har ont och ångrar lite att jag ska jobba i morgn?! är rädd för att jag kanske är mer till belastning ist för hjälp?.. Men men jag biter ihop och ska inte klaga utan göra så gott jag kan:)!

Stefan har även smörjt mig med Voltaren.och så har jag tagit 2st ibumetin..

nu ska jag hoppa in i duschen innan Anna Anka kommer på tv så man får skrata lite även om de gör ont då!

kram

Grattis

De är ingen vanlig dag idag för de är Ewas födelsedag!
Grattis till mig:-)

Ström

Idag packade jag in vagnen och cykeln i bilen och tog med mig barnen och åkte till moster Git i ström.Per cyklade m carro till skutbryggan medans Pontus fick åka vagn när Git och jag gick m Izor!
Så mysigt att få gå en promenad och snacka skit igen!! blev ju ofta när jag bodde i strömaldrig nu för tiden saknar de1Helst på vinter när de närmade sig JUl så var de extra mysigt!
Ja jag får väl åka till strö varje kväll och gå på promenad då!!haha dyr promenad de skulle bli;)
Hade med mig kameran men glömde den inne hos git och jag orkade inte gå och hämta den.haha men till skutbryggan orkade jag.

Sen på Ef plockade Git och madde upp mig så då åkte vi på kvantum och handlade.

Duschade barnen och så fick dom kvaälls fika och sen låg vi alla tre i Pers säng och läste en bok innan Pontus la sig i sin säng och jag gick ner och gjorde en tårta!För i morgon så fyller jag år:-)

Men jag mår inge bra kännermig snurrig och konstig i kroppen typ illamående fast ändå inte.. äh vet inte hur jag ska förklara..hoppas bara att jag inte blir sjuk nu när jag ska jobba och fyller år!! kanske är från nacken??gjorde ju illa mig på jobbeti fredags.inte bra än men bättre mitt på dagen på natten är de ett helvete så ont kan interöra huvudet utan att hjälpa till med handen!!!går bara inte.de gör ont och låser sig.

nä nu måste jag gå ifrån datan den gör att jag mår sämre. kram på er alla!

Lördag 3 Oktober

Dagen började med att de var -3,7 grader ute brr


Solen är på väg upp:)

Sen åt vi frukost och så bar de ut till garaget för att greja m nya jobbar bilen och slipa byrån.Stefan åkte in i går och köpte en slip åt mig eftersom han ändå skulle in till stan så slapp jag åka:)Tack snälla!

Min (våran) slip

Byrån är slipad

Lådorna slipad

Behöver inte vara jätteslipad bara så att ytan är upp ruggad
Eftersom byran var riktigt blank så måsta jag slpia så färgen fäster bättre,annars så fäster inte färgen alls eller så släpper den ganska snabbt.

Första lagret.


Lådorna målad första lagret

Sen blev ju barnen sugna på glass och Stefan på dricka så de vara bara att springa in och hämta:)

Grabbarna på flaket i jobbar bilen:)


Gott med glass!

Sen åkte vi till Stan och köpte en dammsugare eftersom våran har pajat!

Tänktevänta och kolla lite efter en riktigt bra,men med två barn och en katt så blir de fort grusigt inne så de var bara att åka och köpa typ första bästa.

Den suger skit bra men är inte nöjd med munstycket tycker den sopar smutsen framför sig eftersom de är en borste längst fram om ni förstår vad jag menar!


Våran nya snabeldrake!

 


-2,8grader!

Imorse när jag kollade så såg jag att de var minusgrader och inte bara typ 0,9minus utan 2,8minus!! snacka om att jag blev förvånnad.
Så upp och hämta vinter jackorna till barnen fram med långkalsonger som jag trodde att jag köpt nya men inte då så dom var precis..Så de blir till att shoppa lite nytt!
Bra med vinter jackor för då kan dom ju ha en tröja under bara så slipper dom ha flera tröjor bara för att dom ska ha en tunn jacka!

Snart ska jag iväg till jobbet så shoppingen får vänta!

jag när jag skjutsade barnen ser inte klok ut!! men jag bjuder gärna på mig själv hihi


Fram med mina nya vantar:)

grabbarna innan vi ska gå

Älskar er grabbar!


RSS 2.0