Vikt 20/7 2010

Emil 2.658gr och 45,5cm huvudomfång 36,6cm

Max 3.246gr 48cm huvudomfång 38cm

Renovering

I Eftermiddag kommer en snickare och kollar och gör en offert till oss!!Spännande!!äntligen händer de lite grejer!! ska även ta hit nån mer så vi kan jämnföra lite priser..Längtar!!!köket vet vi hur vi vill ha de i (nästan) badrummet däremot har vi ingen anning eller vi vet vart allt ska vara osv men vilka färger på väggar och golv????? HJÄLP!!!NÅN!!

Nån som har bilder å¨sina badrum att visa, så man får insperation?

Ska även skriva om furuvik men batterierna till kameran är slut så inge kul att skriva om man inte kan lägga upp bilder oxå.

Crusing

Igår vid 19.30 åkte vi in på crusing.Hönsmamma som jag tydligen är i vissa fall så skjutsade jag in barnen i cryslern och dom fick hoppa in i bilen (darten) med stefan på åhlens.
Sen crusade dom och hade de väldigt roligt,carro hoppade oxå in och åkte med.
Jag och twinsen gick på stan  m Git,madde och Kim och hade de trevligt,träffade en massa folk att prata med och åt glass på möljen mm.och självklart kollade vi in alla snygga bilar!

Men en undrarn vart finns de TOALETT på stan?? när man blir kissnödig och ens barn?? borde ju finnas nå toaletter som man kan få bet 5kr och gå på toa..fanns ju på gå gatan förr väggen vid fyren men tror dom tog bort de för alla uteliggare!! Men ska vi andra drabbas för att dom kryper in och sover där?? kan inte sekuritas kolla lite extra där då ist?? Man har ju inte lust att betala in sig på krogen för att låna toan..och alla barn då??

Nä då blir de ju att folk pissar överallt!

jaja skit samma de var så trevligt på stan i går iaf.
Vi kom hem vid 00.00 fasn vilken regnskur de kom när vi var på e4 och sen hemma!!

twinsen var ju så snälla och sov hela tiden,Emil vaknade 1gång och åt sen somnade han om..så jag visste att dom ville vara vaken när vi kom hem ..så vid 02.45 fick vi gå och lägga oss..dom stora barnen somnade direkt vid 00.00 twinsen sov till 08 då åt dom och sov vidare till 11.30. då även jag klev upp.stefan klev upp tidigare m dom stora grabbarna.


förväntans fulla grabbar!

Bye grabbar! ses på stan

Picknik i parken

PÅ lördagen så skjutsade vi Per till en kompis och så skulle vi andra vara hemma men hur kul är de?? så Jag packade in Pontus och twinsen i bilen(lite bråttom) och åkte till ström och gick på picknik i parken m Git och hennes familj. Var väldigt impad av twinsen som var snälla i vagnen faktiskt.Hade ju även världens bästa barnflicka(Carro) så jag kunde få sitta och slappa och busa med Pontus.

De var en skön dag ute ,godisregn ,småstjärnor,äggkastning, kanot race och musik underhållning.Tradition i strömsbruk och vi har ju bott dä och åker gärna dit igen:)




busunge

Makarna sträng

Lilla Pontus är numera stora Pontus:)

slappar

oxå Tradition;)

Har ni sett nån coolare barnvakt!!

grr

Ni som undrar vart stefan var? Han var hemma i garaget!


Trött

fick inte måna minuters sömn i natt,borde städa men jag är såå trött,har städat toaletten iaf,just nu ammar jag max får se hur mycket mer jag orkar göra idag..Men de är ju såå skönt när de är klart och man mår bättre när de är fint.

Lillfjärden/möljen

I tisdags kväll packade vi bilen full med barn tvillingvagnen och 2 cyklar och åkte in till stan vi parkerade vid glysis och så gick vi runt lillfjärden barnen cyklade. första halvan fick jag jogga och de är inte kul m mjölkfyllda bröst och ingen sport bh kan jag säga..(för Per fick för sig att han inte kunde stanna själv utan att rammla ny cykel) sen stannade vi och matade myskankorna och då var stefan hungrig så då gick vi ner på möljen och åt glass /hamburgare så mysigt och skön kväll var de:)

Sen cyklade vi andra halvan och då var jag såå mätt och kissnödig så Per fick faktiskt cykla själv..och då minsann var de inga problem att stanna han bara drog iväg och vi såg honom inte förrens vi kom i kapp och då stog han snällt på sidan och väntade sen drog han iväg igen hehe.

Jag var så impad av twinsen Emil sov hela tiden medans Max måsta man ge napp ofta men dom var så duktiga,och Pontus som inte cyklat så mycket hemma(svårt på gården) han cyklade som aldrig förr, Och vi hörde inget gnäll.alltså en helt underbarn kväll:)

Storgrabbarna vill gärna göra om de och jag oxå,,svårare med stefan men vi får väl åka utan honom då.


Redo att dra iväg

Fet kärring i bild,tänk att alltid är de nån som ska förstöra korten;)



Myskanka



Efter ett tag så kom de en massa måsar som oxå ville ha mat!

Kul m vatten

Älsklingar



Lillfjärden

Lillfjärden

Tack famlijen för en mysig kväll!

filmen

Här kan man se en video om gungan:)
http://sweetpeace.eu/se/#/explore/features/

Gunga

Stefan var och köpte en gunga i går till twinsen. Dom är nöjd att sitta i den korta stunder,blir nog bättre om nån vecka när dom är lite äldre:) Den kommer nog att underlätta (hoppas vi) när stefn börjar jobba och jag är själv m dom. Är ju jobbigt att bära båda sammtidigt nu när dom börjar bli så stora:)

Finns en jätte bra video till den här gungan ska se om jag kan länka till den sen (om jag hittar den igen)

man kan gunaga åt olika håll,olika hastigheter musik och man kan koppla dit mp3 spelaren mm. är så nöjd med den
Finns ju gungor som bara gungar åt ett håll med, men jag tror på den här!!


Max

De begia är såå mjukt



Emil provar oxå

Bvc/borgarparken

I onsdags var vi på bvc och vägde mätte dom hade gått upp i vikt så mjölken verkar räcka till iaf
Får se om de är rätt vikt men får väl ändra om de är fel sen då.) Max vägde 3006gr & 45,5cm & Emil vägde 2940gr & 44,4cm så dom går upp iaf:)





Etfer bvc gick vi till borgarparken så Per och Pontus fick leka och bada lite.Emil sov i vagnen helatiden!!Till min förvåning, men Max fick jag bära. så vi stannade bara i 2tim,men bättre än ingenting..

Vill ju att dom ska kuna åka i vagnen allt skulle bli så mycket lättare då:(
Men dom skriker ibland somnar dom kortare stunder men vagnen får inte stå still.

Hur gör man då?? tips någon? hur vänjer man dom att ligga i vagnen?

Dom är ju van att ligga på mage sen neo så i spjälsängen ligger dom på mage annars sover dom inte!!
Så de är kanske därför dom inte vill ligga i vagnen för då ligger dom på rygg.
Ska man lägga dom i vagnen gå och låta dom skrika i en evighet?


Alla ni som får spader nu att dom sover på mage och tänker på plötsligspädbarnsdöd, förr sa man på smage sen sidan nu rygg ,utan kudde nu m kudde.de ändras helatiden så vad är de som säger att rygg är rätt nu när mage var rätt för 30år sedan?? Nä jag tror att blir de spädbarnsdöd så blir de ändå hur dom än ligger.


Lite fika hade vi oxå med oss

Gott m smörgås







Emil sover i vagnen(ovanligt)Stefan ligger och pratar i tel(vanligt)




spjälsäng

Grabbarna sover i samma spjälsäng,skafötters. förr låg  dom bredvid varann men dom bara störde varanndra så vi la dom i varsinn ända och då går de bättre:)

I natt

Natten till idag gick super bra!! Inte för att dom andra inte gått så bra men då har twinsen sovit med oss,inatt sov dom i sin säng hela natten:)

La dom vid 21
01.30 dubbel amma 02.00 sov dom i sin säng igen
Max vakna vid 05.46 amma och kl 06 låg han i sin säng och sov
06.00 amma Emil och 06.30 sov han i sin säng igen

sen vakna(väckte vi lite oxå) dom vid 0915:)

kan absolut inte klaga jag har ju ändå 4barn!!

Men jag är inte dum och tror att de blir så varje natt!! man är ju realist*asg*


Svalkande

Ja nåt gott och svalkande har man behövt i några dagar nu!!


Från mage

Emil har nu vänt sig från mage till rygg 2 gånger!!Är de möjligt eller bara en slump?? han är ju bara 3mån eller 2v korr ålder)

Mat utveckling osv då ska man räkna efter då dom skulle varit född dvs 23juni alltså är dom bara 2v..de är bara sprutor som dom ska ha efter åldern då dom är född!

Dom säger ju att dom är lite senare i utvecklingen men de är ju för att åldern och de inte stämmer riktigt..Goa grabbar är de iaf:)

Tack

sofie om Pontus 4år:

Jag kan inte sluta att facineras (stavning) Hur mkt du står i & ordnar så fint för dina barn fasst du har fullt upp,för det har du va?, haha.
Kan tänka mig vad twines tar upp tid när du ammar & så? Blir dom alltid hungriga samtidigt? Annars kan du ju inte göra nå annat än amma hela dagarna? Fasst dom kanske inte äter så mkt när dom är så små?
DUKTIG DU!!


SVAR: Kul att du läser min blogg!!och jag blir såå glad när du lämnar så fina kommentarer:)
Fullt upp!!Absolut,hinner typ aldrig noppa ögonbrynen längre haha
Nej twinsen blir inte alltid hungriga sammtidigt ,men oftst,hinner bara böja amma en så vaknar nästa! går bra att dubbel amma när stefan är hemma krångligt annars när de ska rapas osv.
Äter inte så mycket!1Jo du dom äter och äter och äter,dom vill inte ha napp heller så de blir mycket vid bröstet.Men de går bra tycker jag.Den stora prövningen blir väl när stefan börjar jobba.fast de kanske inte blir så annorlunda(haha)

Har lite ånger för att dagarna gick och att jag inte hann säta in en bild i HT på Pontus:( men sånt r livet man hinner tydligen inte med allt!


Pontus 4år

Ja de blev en lyckad dag Pontus var så nöjd med alla sina presenter!!Så nu är lill killen stor kille 4år




En av presenterna en Trike! Gissa om han var glad!!

Max




Stolt storebror

Trygghet

Kärlek

Hur varm i hjärtat blir man inte av sina barn!!!Älskar alla mina 4 grabbar:)

Varmt

Ja nu har sommaren äntligen kommit och nu är de lite svårare för oss att åka till stranden(twinsen ligger inte gärna nå länge i vagnen) Men vi har haft roligt ändå med vattenkrig osv:)


lilla killen har blivit stor

lite sport ska de vara(se om man trillar i )

Roligt att plaska!

Altan

De har hänt lite grejor med den oxå!



De kom upp ett till vindsskydd bredvid efter att jag knäppt kortet.så nu har vi en liten hörna att mysa i de blev så bra,lite avskärmat från tågen oxå.

Mamma son tid

Pontus kom till mig en dag och sa -mamma kan inte jag få måla naglarna?-jo de får du väl ska vi göra de då när Max och Emil sover??-Jaa.
Bara att plocka fram allt nagelack så han fick välja.Passade även på att måla tånaglarna.
Pontus målade på mig och jag på honom.
De som kallas kvalitetstid??



lilla på händerna rött på tårna!

Fler som vill gosa

De är inte bara barnen som vill ha uppmärksammhet


Stan

Vi är ju jämt hemma eftersom vi inte får göra så mycket m twinsen pga infektionsrisken mm.
Men en dag efter att vi varit på bvc gick vi en sväng på stan åt pizza på amandas(man kan ju sitta ute där)
bara strosade på stan.skönt att komma hem ifrån.


Älsklingar!

Stefan kör vagnen som en stolt pappa:)

Nyvaken

En nyvaken liten Emil

Grodor


Max


Per strycker lätt över huvudet på lillebror:)

Grod brorsorna

Pontus måste oxå kolla in brorsorna.

Famnen Full


Ignorera mig på bilden

RSS 2.0