Dagen

Ja vad har jag då pysslat me denna tisdag?! utelek dammsugning, duschning av 4st barn.även om per fixar de helt själv å pontus hjälper jag till me håret ibland. äppelpajbak som vi mumsa på när syrran å hennes döttrar va här en snabbis.Passade även på att handla hem mer alvedon. annars har vi inte gjort så mycket. Hoppas du får en fin kväll, kram

Tv spel

Blev tv spel m Pontus när tvillingarna sov. Mitt huvud blev absolut inte bättre av ee:/ men Pontus vart väldigt nöjd å de är de som var huvudsaken just nu:) Tog dom sista alvedonen nu till mitt dunkande huvud å ska försöka fixa lite mat igen! Får åka å handla mer sen.

Hur gör ni??

Nu när de är dax för alla barn att börja skola/dagis och jag ska börja söka jobb och jobba. Stefan jobbar ju borta under veckorna och då är jag typ ensamstående!! tex affärerna stänger 18 lr senare mitt dagis stänger kl 18 alltså hinner jag inte dit och hämta mina barn! Så jag kan ju inte jobba så! Finns ju inte så många jobb som bara har typ 7-17 tid som jag kan jobba. kontorsjobb då men de regnar ju itne direkt såna:/ och så ska man ju ha kompetens för de jobbet oxå! Även om man bara jobbar typ 50 % så kan de ju ändå bli kväll/natt jobb!. Förr så gick de ju bättre för då jobbade stefan på hemmaplan dagtid..sen när jag vart F-ledig så blev de skift occh nu jobbar han borta under veckorna:/. Ja jag får väl ta nå strövik bara osv..så får jag ta de jag kan helt enkelt.. Men tänkte att de var dags för ett fast jobb nu!! skönare med en fast inkomst lixsom. Har ju vikat i 10år och klarat mig bra på de..men nu är de lite annorlunda med alla bemaningsenheter osv. HUR GÖR NI?

Lunch


Ryggsäck

Nu är de snart dags för tvillingarna att börja på dagis! Nån som vet nån bra sida m ryggsäcksr?? gärna med lite stl så de går att packa lite i dom..Dom flesta ryggsäckar är ju såå puttig å gullig bara. Men vill ha en m lite storlek. Nån som har nå tips?

Tisdag

Godmorgon tisdag! Hörde små fötter komma tassandes in till mig:) Så kröp dom upp bredvid mig och låg å läste traktortidningar. Vi ska väl bara slappa idag eftersom min envisa förkylning nte ger med sig! Hur ser eran tisdag ut?

tidig kväll

Hej finisar:) Jag har haft ont i huvudet hela dagen,tog alvedon men de hjälpte inte. Men de känns ändå bättre i förkylningen tycker jag även om jag låter som en kråka. kl är 21.30 jag har lagt alla barn å även jag ligger i sängen i hopp om att vara lite piggare i morgon. Dom stora protesterade å ville va uppe längre, men även om de är sommarlov så kan de va skönt å lägga sig tidigt ibland;) (dom tackar mig nog i morrn hehe) nattinatt

paltkoma

Vi har nyss ätit korvstroganoff och skruvmackaroner...å jag är mer än mätt;). Har även huvudvärk som inte vill släppa så jag har tagit två alvedon å se om de hjälper.

vardag

Då var de måndag igen, och inte vilken måndag somhelst utan första måndagen efter Stefans semester! Han hade sem i 4v och nu har han alltså börjat igen. Vilket innebär att barnen och jag är själva under veckorna med allt vad de innebär! Jag är så glad att de inte är jag som jobbar borta,skulle inte klara av att vara utan barnen så mycket . Men ibland måste man juh..ska ju vara glad att man har ett jobb idags läget;)

varmt

Igår var de hot hot här hemma,riktig utlandsvärme.Underbart såklart men hade ingen större lust att stå vid spisen. Så Stefan värmde rester till tvillingarna (räkte inte till oss) medans jag åkte och köpte sallad/pizza till oss!

testar


Torön

Igår åkte vi med Marie och Morgan till torön för mat och lite nostalgi tripp då de var 80tals kväll och Style skulle spela. Vi åt gott och hade roligt, banden drog ut lite på tiden men vud 23,30 drog stöldgods i gång och spelade. Marie och jag svängde på våra lurviga. Men en STOR besvikelse när Style skulle spela, christer sandelin kliver upp på scenen HÖG som ett hus!! Fy jag vart så besviken å irriterad.. Grabbarna i stöldgods fick ju vara hans band å de syntes att dom inte heller gillade de. Förstår ju varför allt var försenat..dom hade säkert fullt upp med att få honom att kvickna till så han kunde gå upo på scen!! Men i de stora hela var de en toppenkväll m våra vänner.Själv hade jag äran att va chafför å de gick bra när dom andra visa vägen;) kl 03.00 låg vi äntligen i sängen..men poff så var de morgon..

Hänger ni med om jag börjar blogga igen??

Hänger ni med om jag börjar blogga igen?? Saknar ju er mina fina blogg vänner:)

RSS 2.0