Bakat

I morse så gick vi ut efter frukost och gjorde en snögubbe:-) sen efter de kom carro mormor morfar hit vi åt lunch sen så la jag pontus och så började Per och jag att baka vi hat gjort två sattser m dumlekakor,mums och en plåt m syltkakor..

ska fort sätta baka snart men först måste Pontus vakna.

31 oktober och snö

Ja de snöar för fullt jag har redan knäppt kort:-) men har inte tid att lägga in dom jag ska ju städa baka idag inför pers kalas i morgon..

Men först blir de till att ta ut barnen isnön för per ville ut redan kl 06 men då ville inte jag.hahah
Härligt med snö!!!!

Mycket

ja jag vet att jag lovat att jag ska skriva här varje dag,men om jag skrev flera inlägg nåndag så har jag ju till godo:p
Men jag har  haft så mycket jobbat och kommit hem till 18.30 då är de bara att äta och kägga barn..i morgon fre så har jag tagit ledigt så jag kan förbereda inför per 5års kalas:-D Ska baka allt själv eftersom några är ägg och nött allergisk.göra godis påsar till fiske dammen och städa säklart allt de på fre låter inte så mycket men de är de kan jag lova,man har ju annat som ska göras oxå som mat barnen ska dusckas sova mm allt de vardagliga.

så ska vi göra klar pers rum innan lör oxå .
men de ska nog gå bra hoppas vi! Ni får hålla tummarna:-D de är 8st som ska komma på kalas så de blir nog rätt livat,precis som de ska vara..

ha de bra kram

Klä upp sig

Ja nu är kl snart 14 och de börjar dra ihop sig,kl 16.30 ska vi vara klara för då kommer dom som vi ska ut med.Ja ikväll ska vi ut och äta sen får vi se vad som händer om vi går vidare lr inte.Och för första gången på länge så ska jag klä upp mig ska bli kul faktist förnär man jobbar på en förskola så blir de maskara och en toffs ett par jeans och en tröja inget märkvärdigt.Men i dag ska jag klä upp mig liteoch siminka mig!!Lägger väl upp nån bild i morgon så ni får se om jag klädde upp mig litelr inte haha..

Nu ska jag börja sätta lite fart här hemma blir nog duschen nästa

vad ska ni göra ikväll??

kram

Tågen

Många har frågat hur nära tågbanan vi bor jag har försökt att försökt att förklara men en del verkar inte tro att vi bor så nära en del blir förskräckt och tänker på barnen tänk om de händer nåt?? självklart är vi oxå rädda att de ska hända nåt men dom ska ju inte vara på tågbanan,så har vi ju stängsel där oxå och förhoppningsvis får vi ett plank där.

här kommer lite bilder som jag hittade så kanske de är lättare att förstå:-D


X 2000 på väg från hudik till s-vall

Godståget står utanför och väntar på möte.Knäppt från vardagsrummet

Godståget knäppt ifrån köket

ja nu kanske deär lättare att förstå hur vi bor?!

kram på er nu ska barnen och jag gå ner och äta lite frukost

En till

Nu sitter jag här och kännerstarkt att jag vill ha ett till barn!!
Fast man hejdar sig och tänker efter,visst klarar man en till men de är ganska skönt när dom andra börjar bli stora och karar sig själva.man kan börja göra saker på egen hand igen ut och äta fixa barn vakt mm.sammtidigt vore de ju smart att skaffa en till nu medans farmor farfar som alltid är barnvakt orkar innan dom blir för gammla?hihi ja skit samma jag blir väldigt bebis sugen ibland,men nä jag ska vänta några år till annars kommer jag nog ha 20st innan de är klart för bebis suget kommer nog alltid att finnas där,Roligt om man skulle skaffa sammtidigt som nån man känner så man kan vara mamma ledig tillsammans:-D mycket roligare då..

jaja nog om bebisar nu ska jag se på bonde söker fru
kram

Buspalatset

Dit har vi varit två ånger och glömnt kameran båda gångerna..Fy skäms,jag knäppte några kort m mobilen men hittar inte sladden så jag kan lägga in bilderna på datan..sen skickade jag dom till min mail,men de kommer inte några bilder när jag klickar där..grr blir så irriterad,men nästa gång de blir buspalatset så ska jag försöka komma ihåg kameran jag lovar..

kram

Gråter

Fy fan vad livet är orättvist.usch tänker på om de varit mina barn ,de kan bli mina barn!!! fy hur orkar man? hur ska man överleva?

läs och var mer rädd om varanndra och framför allt tacksam för de du har
http://hem.bredband.net/b333120/min_sjukdom.html

Höst!

Ja nu är hösten här och snart kommer vintern med stora steg hoppas jag iaf. vill ha mycket snö när de ändå ska bli vinter roligare för barnen oxå tänk 1meter snö och -5 grader ohh toppen:-) här kommer lite höst bilder från helgen iag


Äppelträdet

Körsbärsträdet

Höst ( buske m rosa blommor vet inte vad den heter)

Kan tro att de är sommar,men nej har några blommor kvar på gräsmattan:-D

innan jag krattat

efter(blåser ner löv helatiden som ni ser

Höst

Syrenbusken

En liten rosenbuske

Äpple

Nu tackar jag för mig
kram

Träning

De har inte varit så mycket av just träning,men bättre lite än ingetalls;-) men jag käner av handleden och axlarna bla. när jag inte tränat.Jag jobbar på en småbarns avd på en förskola så de blir mycket lyft och konstiga ställningar när man bär barnen.Har ju 2st som inte kan gå än så då gäller de att hålla igång kroppen.
Mne tränade i går och idag iaf.så får vi se om jag hinner med nån mer träning den här veckan..

vilken är eran favorit träningsform? och varför?
Själv gillar jag gymmet och orbitrec där. och nån annan maskin som jag inte vet vad den heter tränar iaf axlar och skulderblden.
sen är de några medel pass på f&s som jag gillar man blir så pigg och glad:-D

kram

Sluta gnäll!!

Ja många är vi som gnäller över många saker övervikt nåt kilo här och där vi har lite med pengar ,tråkigt osv..Nä nu ska vi sluta med de allihop är ni med mig??? jagläser den här bloggen och hennes mammas blogg och killens blogg..sitter och gråter sammtidigt som jag tänker att jag har de jävligt bra!!!Hon var blott 20 dog i cancer:-(

läs de alla     http://jagefrisk.blogg.se/


En ny familjemedlem!


På språng


Hittat en egen sovplats

Fångar råttan

tvättar sig.

Ja jag skrev ett inlägg om katten och gjorde så fint så försvann de och jag orkar inte skriva nått nytt hittade bilderna som jag slängde in iaf.Barnen fick en kattunge i fredag som hetta Lukas i fre sen vart de katten gustav ny blir de bara katten.

nån osm har ett bra naman?? han är 9v och de är full fart kan jag ´lova.han får vara inne en vecka inna nde är dags att släppa ut honom.har även gett honom avmaskningsmedel (blandade i maten) men han har inte ätit upp allt men hoppas han gör de.men han fick en hel tablett(4kg) och de väger ju inte han på länga vägar så de gör nog inget om han inte äter upp den.

kram

Fyrhjuling

Igår var Stefna och Jansson iväg på en lång tripp med fyrhjulingarna ända till medelpad..hasssela osv. så idag fick våra pojkar oxå åka en sväng eftersom de är punktering på deras fyrhjuling.


Stefan och Pontus

Per

Pontus

behöver jag säga nåt!

de var lite bilder från idag när vi åkte fyrhjuling
kram

Barnen sover

Ja nu sover barnen och gör sig redo för en sista dag på förskolan innan helgen,imorgon efter förskolan så kommer stefan in med barnen till badhuset så ska vi bada tillsammans och ha en mysig familje dag(vi brukar göra de på fredagar när de passar med jobbet)
Och efter badet så ska vi hämta en kattunge på 9v till barnen..är faktiskt skönt att inte ha nått djur oxå men en ute katt märks inte så mycket..men barnen vet inget än så säg inget,Jag var iväg och köpte kattsand,kattlåda ,kattmat ,torrfoder och ´spade (ta bajset med) några leksaker. allt står ute på lon så jag hoppas inte att några råttor hittar kattmaten.
Är tydligen en väldigt lekfull katt så vi får se om vi får sova nått i helgen eller om vi ångrar oss haha.

Har body gard i bakgrunden undrar när jag ska få höra whitny av kattis och lisa???

nä nu ska jag hoppa in i duschen och elda lite mer så de blir varmt och skönt
kram

Ny blogg

Tack så jätte mycket kattis för att du fixade till min tråkiga blogg.Nu lovar jag så gott jag kan att jag ska blogga en gång om dagen!Men om jag gör två gånger nån dag då gör de inget om jag missa r nån dasg eller?? måste genast skriva en massa inlägg nu när jag sitter här;-) hahah

Nu har jag sjuningt singstar men jag håller på att få så ont i halsen så de gick inte så jätte bra men barnen var nöjda iaf.
Sjöng ju på medel nu på inrådan av kattis men då kunde jag ju glömma mina höga poäng haha.

Nu ska jag byta blöja känner jag och lägga mina barn vi höres nåt mer kram

Igår

Var jag på ett medel pass med Kim så roligt!Hon har en så härlig attityd.Och idag var jag i gymmet och tränna lite så skönt,Träffade även Pernilla så roligt att prata med henne igen är så sälla nu.Pontus har fått feber oxå ringde farmor och farfar i morse så dom kom hi och var barnvakt.Dom kommer i morgon oxå för vi hittade ingen vikarie:/ ringde ca 8st och ingen kunde..får se om jag hittar nån för tor fre om han fortfarande har feber så jagkan vara hemma med go ungen min.
nu ska jag titta lite på tv kram


Min dag!

Japp idag är de min födelsedag:-D jag fyller 28år,lika bra att skriva de annars ska alla fråga eller undra eller gå till pres och kolla när jag är född och räkna ut de själva så nu har jag sparat er de besväret iaf;-Dhaha

Nä nu skaj ag hoppa in i duschen och sen är de dax att göra smörgåstårta:-D så ni som är sugen på de är välkomna hit!!

kram

Önskelista

Nu börjar frågorna om vad jag önskar mig när jag fyller år att komma!
Och varje gång så vet jag inte riktigt?? Men efter födelsedagen då brukar jag komma på massor att varförönskade jag mig inte de här??

jaja för att göra de lite lättare så kommer här några grejor då.

Singstar (mikrofoner och allt)
kläder
underkläder
vinterskor
presentkort på blåsalongen(make up rådgivning där som jag skulle vilja prova)
Utlandsresa(till värmen)
cykel
Års kort på gymmet på pulsfabriken
Nån som kommer och målar om min hall uppe och bestämmer färg
nån som målar om köket
En mp3

sen vet jag inte nå mer just nu.
Men tänk på om ni köper något spar kvitto ifall nån köper lika,Eftersom alla kan läsa de här.


uppdaterar här om jag kommer på nåt mer kram

RSS 2.0