Tråkigt

Nu har jag lagt barnen gjort matlåda till stefan och laddat kaffebryggaren!
Stefan är i ljusdal och hämtar kledjor till den nya skördaren.Han kom hem en sväng med mjölk efter att jag efterlyst honom,sen stack han igen...Bäst för husfriden om jag sover när han kommer hem...
Pontus har ju feber stakarn men i morgon är de jobb som gäller så farmor farfar kommer hit och är ,med pojkarna..Tack snälla ni sätller alltid upp!

De är ju full fart på honom ändå(går i vågor) så jag lämnar över honom med gott samvete skulle han varit jättedålig eller mammig så skulle jag såklart varit hemma med honom.
Men han vart glad när han hörde vilka som skulle vara barnvakt och de är ju bara att ringa så åker jag hem på stört!!


Har så tråkigt så ett sånt där telefonsamtal som kattis och jag hade igår skulle sitta fint just nu!


Bjuder på en bild av en förskyld och febrig Pontus

kram

Klart

Nu har jag målat kalrt,väggarna iaf.ska måla listen runt fönstret vitt och dörrkarmen i Oscars rum,Nu ska vi bara köpa golv,Hoppas vi kan göra de ikväll så de finns hemma,så man kan börja när man vill och har tid? Ska försöka övertala Stefan om att vi ska åka köpa de ikväll hihi.



kram

Feber

Igår när jag höll på att måla så tyckte jag att pontus var väldigt röd blomig,men tänkte inte mer på de. sen när jag målat klart och pia med barn gick hem så fika de vi och närvi borstade tänderna så sa jag till Stefan att jagtyckte Pontus var varm,sa oxå att han får feber i natt..Fan vad jag hatar att ha rätt ibland.Pontus hade nästan 40grader i natt stakarn. togin han till våran säng och myste.Han sov ända till 09.20 i morse. Så han blir hemma resten av veckan.
Idag är vi ju lediga eftersom dagiset är stängt,men dom planer vi hade får vi ta nån annan gång.

Tur att vi har farmor farfar som gärna ställer upp som barnvakt till våra sjuklingar.

kram

Målat

Nu har jag målat på en andra gång så nu är de bara golv och lister kvar!!Men de är stefans jobb nu har jag gjort mitt hahah.
Idag har jag jobbat målat lagat mat eldat mm,martin ,sebastian ,Pia va här oxå och lekte medans jag målade.
Nu har jag nyss lagt barnen och egentligen skulle jag hoppa in i duschen men jag orkarinte.så nu ska jag sätta mig framför tv fika lite här att choklad bollen ropar på mig;-)haha.

Imorogn är vi lediga så då ska jag stryka på ett lager till på två väggar sen är de klart,ska väl även vara ute i snön och busa med mina grabbar de är ju sånt toppen väder hoppas de håller i sig.
kram

Härligt med snö!

Idag var vi ute och lekte i snön så härligt väder!! Självklar hade jag kameran med en stund,tills jag själv skulle rulla i snön då måste den lämnas inne!


Pontus myser i hamocken

Per  busar i snön

Grabbarna klättrar

Mina älsklingar

Storkillen

Lillkillen

tjoho

Per ligger och slappar

Gla fis!

Toppen dag har vi haft,Marie och Anton kom oxå och lekte en stund..Sen gick vi in och åt yogurt och macka mums.

kram

Bättre?

Ja nu håller jag på att målar ute i lekhallen!
Vad tycker ni bättre eller sämre?
De ska ju målas en gång till men är en bit på väg iaf


Förre

Efter!

Bjuder på en till bild med den nya färgen

Nå vad tycker ni? var ärliga bättre eller sämre?
Själv tycker jag att de blir bättre,den isblåa färgen var så kall..
kram

Buspalatset!

Idag var vi på Buspalatset barnen tyckte de var så rolgit.Var där i 4tim.Jons och hans två barn var oxå med.Sen när vi är där så kommer typ alla barn från fj dit,de var Vajra som hade kalas där! Sen var Tim där oxå busade lite med honom,Så träffade vi Felicia och hennes mamma*pappa* pratade lite med dom.full fart som vanligt på alla barn hihi
Här följer lite bilder. klickar ni på dom så blir dom större







Jag har ju glömt kameran dom andra gångerna vi varit till buspalatset men den här gången kom jag ihåg den så här var de en massa bilder!

hoppas ni haft en bra söndag för de har vi!
kram

Film mys

Barnen och jag såg på en film och myste med en massa Godis och popcorn.Så nu har jag ont i magen(man har nog legat av sig lite )hehe Per spelar tv spel och Pontus spelar på datan!

DVD Film: Landet för längesedan 3 - Lillefot och jakten på det försvunna vattnet
Landet för längesedan Lillefot och jagkten på det försvunna vattnet

Såg även på en till fim
Gustaf 2 Hans Majestät är tillbaka

kram

H&M

Skulle ju läga ut bilder sen jag fick mitt hm paket.men jag har ju redan lagt ut de i ett inlägg när jag skickade efter dom, men här kommer en nöjd Per iaf men sin tröja på som han valde själv.Pontus ville oxå ha lika tröja och de fick han såklart.


kram

Fynd

Som många av er vet så har inte jag haft nåt par m vinterskor.ganska kallt har de varit att såt ute på jobbet..Men vad gör man.I torsdags innan jag skulle åka hem så gick jag in en sanbbis på skocompaniet och där ser jag en röd lapp som passar mig,99kr står de!! Tar dom och åker hem hahah så nu har jag vä ett par typ vinter skor men dom är inte så varma om de är över -5grader men dom måste vara betydligt varmare än mina gympaskor iaf;-)

Men jag fick skvasår av dom i fre:/ men jag får väl ha socka i jämt så går de nog:-)


Kram

Tofflor

I måndags tror jag de var så kom Git förbi efter jobbet en snabbis hon hade nåt till pojkarna??Dom fick varsitt par tofflor:-) Tack snälla.de är ju rätt kallt på golven här på morrnarna osv..


Stan

Ja vi köpte färg men är inte riktigt nöjd.fick titta på en bunt med över 2000färger men den rätta färgen fanns inte med..snacka om att jag var krånglig då.hahaha Mne vi köte en färg iaf allt är nog bättre än den isblåa färgen som sitter där.Så får se när jag tar tag i målningen måste ju först ta bort allt som är där!vart ska jag ställa de då?

Sen köte vi en liten stereo till Per.Som han kan ha i sitt rum lyssna på sagor mm.
Hittade även en kruka som jag tänkte ha i hallen där,men den kommer väl inte få vara hel förkatten haha.rea var de iaf på den.

nu har vi nyss ätit korvstroganoff och ris.har även en stek i ugnen som blir klar kl21 ikväll de tar totalt 18tim att göra den (kärlknöl) men ska tydligen vara gott.se vi får se ska äta den i morgon m potatisgratäng.

Just nu vräker snön ner och alla pratar om att de ska bli snöoväder.ca 3dm snö blåst.hoppas de avtar tills imorogn iaf efter som vi tänkte åka till buspalatset,men annars bli vi väl hemma och börjar med målningen ist.

Ikväll blir de gotta och film..




kram

Färg

Japp idag ska vi åka till stan och handla färg till lekhallen!Ska bli så kul har tittat på färger förr men inte hittat den rätta,har ju en färg i huvudet som inte riktigt vill finnas i verkligheten.jaja får ta nån färg bara så vi får måla och lägga golv. Man gör väl om ändå när småbarnstiden är förbi:-) Så vi kör lite låg/mellanbudget nu hahaha.

Var ju meningen att madde skulle måla åt oss,mentror inte att vi har råd att betala henne för de just nu tyvärr:/ Hon går målarlinjen i s-vall verkar tycka de är kul och tydligen så är hon duktig!!!Har själv inte sett nåt verk av henne live men såg bilder från tapetsering hon gjort så väldigt bra ut måste jag säga*stolt moster*.

Nu blir de duschen sen stan
kram

Sitter här

Nu sitter jag här innan jag ska iväg till jobbet.Eldar så de inte är så kallt idag när man kommer hem!
Idag ska barnen och jag göra tacos!!!Stefan får ju oxå äta men de är vi som gör de:-) längtar redan!
På jobbet är de rotmos och fläskkorv idag:-( gissa om jag kommer vara hungrig när jag kommer hem hahah  Tur att jag slutar 13.30:-)

kram

Film kameran stulen/glömd!

Min bror fick låna filmkameran som jag fick av stefan i födelsedagspresent för nästan 5år sen,nu när dom skulle åka båt..Hade onda anningar men dom lånaden förr oxå när dom var till furvik.men nu lyckade dom glöma den och den är borta!!!Grr blir så jävla arg och förbannad!!

Men jag sa de att tappar dom bort den eller har sönder den så får dom ersätta den med pengar eller en lika dan..

Nu är de så att brorsan aldrig har nå pengar över mm men han vågade ringa iaf.hans flickvänn vågade däremot inte ringa,hon var rädd att jag skulle skälla..*voff*
Klart man blir arg vad fan tror dom?? men nu ska jag prata med stefna och se om dom sak ge oss pengar ellr köpa en ny till oss.. den kostade ändå 3.600kr...inte nåt man bara går och köper sådär!

Fan jaja nu vet jag ,nu lånar jag aldrig ut den nå mer!

hoppas ni andra har en bättre kväll
kram

Skottat snö

Ikväll efter middan så gick vi till morfar och skottade snö så han kommer in med bilen ikväll!Dom har varit och åt båt 24 tim,de var en sån hög snökant så vi måsta bara skotta annars kanske han inte skulle komma in med bilen ikväll vid 22.30 när dom kommer.inte kul att bli ståendes mitt på strömsvägen och inte börja skotta vid den tiden heller,

Sen gick vi hem till oss skottade lite barnen klätrade ialla snöhögar som traktorn plogat upp.Dom lekte så bra och hade så roligt.Då vart jag så där sugen på en till!!! sa de till stefan hihi.
Men de försvann lite när vi skulle lägga dom och dom springer åt varsitt håll;-)hahaha

Nu sover barnen ska upp kl 06.00 imorgon vi ska fika lite framför tv:-) krma på er alla

Idag 21/1-09

Idag har Martin varit här och lekt,jag har städat lite tvättat dammsugit.Nu sover Pontus och jag sitter här en liten stund.
Imorgon är de jobb som gäller,hoppas bara inte att vi blir sjuka de går magsjuka på barnens dagis och Pontus har klagat över magen i 3dagar nu..Får se om de är magsjuka som ligger  och lurar eller vad de är? Kanske kommer i natt? oh de vore väl typiskt..

Idag blir de spagetti och köttfärssås till middag!

kram

Harley Davidson and the Marlboro Man

Harley Davidson and the Marlboro Man
Den såg vi igår.den var skit bra lite fart och rolig!

kram

HM paketet

Nu ahr jag äntligen hämtat ut mitt hm paket.kläderna var fina.skulle lägga in lite bilder men deär slut på batterier till kameran och jag orkar inte hämta nya.så de får bli sen nån gång.

Nu ska jag sstrax hoppa in i duschen,skriva matlista och gå och hämta mina grabbar på dagis åka till doktorn med per sen handla hem och göra mat.

kram

Dagis/promenad/doktorn

Idag lämnade jag barna på dagis sen gick jag en kort sväng så skönt väder fast de blåste bra över täckterna.Ska hämta pojkarna tidigare idag eftersom vi ska till doktorn med Per,snart ska jag hoppa in i duschen men jag tror att jag gör upp elden förts!
Sen ska vi handla oxå när vi ändå är inne i stan.
Händer de nåt roligt för er idag?

kram

Saknar

Igår var jag ute och gick en sväng så mysigt när de snöar!Mne de är inte lika som när jag gick i ström m Git ,mycket roligare när man är två.så finns de små vägar iström,här är de bara strömvägen:-( tråkigt, Nä jag saknar promenaderna i ström m Git.mycket skratt och skvaller då!

kram

Middag

Idag blev de köttbullar,potatis gräddsås,svartvinbärsgele, till de färska tomater och gurka.ÄVen hårdbröd.

Vad ska /har ni ätit för middag!

Kram

Gravid!!

Nä de är jag inte menhitade några kort från när jag var gravid m Pontus då alla trodde att de var tvillingar.Men de var bara en stor bebis i en liten tjej!


Per och jag liten magae va?hahah

Nån har kladdat på kortet hihi

Per och jag m Pontus i magen

Älskade att vara gravid!!
Mysigt.

kram

Tiden går fort

Tänk vad fort tiden gå. tyckte nyss jag fick Per!


Madde,Per ,jag och Pontus( mina trivsel kilon hihi men dom bjuder jag på;-)
Julen 2006


Julen 2008 (inte lika många trivsel kilon;-)haha

Grabbarna växer så de knakar

kram

idag

Strax ska Per iväg till öron och kolla så allt ser bra ut och att rören sitter kvar.
Pontus sover så vi får se om han får behålla lunchen.


Per

Crazy me

kram

Snygging


Min snygging!

kram

Utmanad

4st.

4 av mina favorit program:
- Ghost wisperer
- Vänner
- desperet houswifes
- Riskförlossningar

(Har inga favoriter men några av dom jag tittar på)

4 saker jag gjorde i går:
- sminkade mig
- Var på kalas
- Gjorde smördegsinbakad fläskfile för första gången (lyckat)
- Duschade barnen

4 saker jag ser fram emot:
- Hösten 2009
- sommaren 2010
- Se mina barn växa
- renovering av huset (altan ,pannrum)

4 favoritrestauranger:
- Kina
- Texas
- Medelhavskällan
- Jambo (fast de är ingen resturang direkt)

(4 saker på min önskelista:
- Ett körkort
- Ikea presentkort
- Fast jobb
- Pengar

Ja mycket man vill ha!!

Så jag har blivit utmanad av Emma att göra den här listan.

Så nu utmanar jag några oxå

Utmanar
*Git
*Kattis
*madde
*carro
*Marlen

kör hårt tjejer


kram


Hemma

Idag är jag hemma från jobbet!
Gjorde mig klar i morse väckte barnen och kokade gröt Per satte sig och åt men Pontus var gnällig ville inte ha gröt,gav han fil,men de dög inte fick flingor i filen,men nej.Han satt i knä och drack lite mjölk iaf. Men klagade på magen!!
Shit magsjuka tänkte jag.
Men till slut ville han äta filen och jag gick för att borsta tänderna,då hör jag att de låter från köket,liksom hostar upp nåt.per ropar och jag går in i köket ser filen på bordet.stakars lill killen.
Vågar inte chansa på att de inte är magsjuka så jag ringer till jobbet och talar om att jag inte kan komma,ringer dagiset  säger till och f-kassan..oh. ja nu hoppas jag att de inte är magsjuka ,men nu tycker jag att jag känner mig konstig i magen:-(

jaja får se hur de går..
kram

Smördegsinbakad fläskfile

Måste bara säga att de var så gott!!!Första gången jag gjorde de.men gud så nöjda vi var:-)

i morogn är de jobb som gäller och så ska vi till öron m Per för åter koll.
kram

Smördegsinbakad fläskfile

Måste bara säga att de var så gott!!!Första gången jag gjorde de.men gud så nöjda vi var:-)

i morogn är de jobb som gäller och så ska vi till öron m Per för åter koll.
kram

18/1-09

Idag är de söndag och de snöar ute! Helgen har varit lugn,på lördagen så åkte jag in till stan m Git och madde handlade mat och ett paket eftersom Per ska iväg på 6års kalas idag.
När jag kom hem från stan så var svärföräldrarna här,Svärmor hade vikt tvätten och hängtupp dom nya gardinerna åt mig:-) tack snälla.Vi fikade en massa kakor och dricka.Så middagen vart lite förskuten till 18.
Sen drog jag igång och städade dammsög och så var jag upp sa till stefan at han kunde ta en sväng om med moppen:-)hahah.
Efter de så kom Jon och Lena och tre av deras barn och hälsade på då vart de fika igen och popcorn godis.så gott.

Idag ska vi ju som sagt på kalas.men jag längtar redan till middagenhihi tänkte prova på att göra smördegsinbakad fläskfile och potatisgratäng!!!MMLängtar!!

Nu ska jag kolla lite bloggar och hoppa in i duschen


Smördegsinbakad fläskfilé
Kram

13grader

Japp så varmt hade vi när vi kom hem idag 13grader..barnen springer m kläderna på inne och vi eldar för fullt Per sitter och kollar på tv m mössan på haha Pontus rejsar m motorcykeln  nere..

kram

Hittat en!

Japp nu har vi hittat en barnvagn,en på jobbet skulle sälja sin teutonia(sittvagn m fullt ryggläge) blir 100kr dyrare än att köpa nya däck så deär ju överkommligt.
Fast Stefan funderade och sa men då är de ju ingen ligg del??(bebis delen) nä sa jag bara stitt..hmm ja han funderade en stund...tänkte nog köpa en kombi vagn han..hihih får vi väl ta när de bli nu eller om 5år hahah

nu ska vi elda vidare.brr
kram

Nu är de klippt

ikväll har jag klippt håret på båda pojkarna:-) På söndag ska Per på 6års kalas hon en tjej från dagis.ska bli kul..spännande att se hur dom bor oxå:-) Hon var här på kalas i november närPer fyllde år.

kram

Barnvagn!

En ny barnvagn??
De är helt slut med våra däck och vi har bytt slangar..Stefan sa att de var en stor bubla på ett bakdäck så vi måste köpa nytt däck.
Men då kom jag på den briljanta iden om att köpa en helt ny vagn ist:-)
Tyckte inte Stefan,han skulle köpa nya däck och lacka om den hahaha
Handla och handla du bara sa han..ja sa jag och du ska jobba ihop pengar åt mig så jag kan handla!hahaha
Med ett leende på läpparna gav han sig ut i garaget och försöker fixa bilen.värmefläkten är paj så de är kallt att åka och de immar igen..Jaja pengar är väl till för att rulla eller??

kram

Längtar tillbax


Teniriffa 6-20jan 2008 

  • 1 003.jpg 
  • 1 006.jpg
  • 1 005.jpg
  • 1 009.jpg
  • 1 001.jpg
  • 1 008.jpg
  • 1 002.jpg
  • 1 004.jpg
  • 1 012.jpg
  • 1 015.jpg
  • 1 014.jpg
  • 1 017.jpg


  • 1 011.jpg
  • 1 013.jpg
  • 1 021.jpg

    19 views

  • 1 024.jpg
  • 1 023.jpg

Ja hit längtar vi tillbax ibland


kram 


Börja om??

Ska man verkligen börja om med ett till barn?? Nu när jag kan vara uppe när barnen sover titta på film ligga kvar i sängen och dra mig när dom går upp och tittar på tv mm.Per hade kolik osm liten Var lite jobbigt men de gick kunde ju sova på dagarna när han sov!
Pontus sov aldrig..och då menar jag aldrig. varken på dagen eller natten. sov han var de typ 1tim per dygn..

Så ska man börja om då?? de är frågan!Nu kan man ju inte bara lägga sig om man ärtrött har ju två till att ta hand om..tänk om vi får tvillingar?? vet man ju aldrig.
och hushållet ska skötas oxå.hmmm ja de tål att fundera på.

Nån som har nån åsikt om de hela?
Får inte glömma O vårat fosterbarn som kommer en helg i månaden oxå..

ja vi får fundera ett tag till iaf nåt år till hahah

kram

Laga Bilen/moppen?

Ja behöver ni hjälp att laga bilen ,moppen,skotern,traktorn eller nåt annat  så kan Stefan hjälpa er med de!!lämna kommentar så får ni tel nr så kan vi höras vad ni behöver hjälp med:-)
Om ni bor  i Hudiksvalls trakten!

kram

Film

Igår kväll myste Stefan och jag framför en film UTAN GODIS!!Fast jag åt en halv damsugare haha.'
En film m Clint Eastwood*För en handfull dollar* heter den de var väl bra! Tycker faktiskt om dom flesta filmerna:-)

För en handfull dollar
kram

Lampa

Jag fick en ny kökslampa av min svärmor!Tack snälla:-)

Lite dåliga bilder men ni ser lite iaf.


Lampan tänd

Suddig bild

Ombyte förnöjer:-)

kram

Baka m lera

Igår kväll bakade barnen och jag med lera,Roligt.


Per är koncentrerad:-)

Tryck hårt.

Måste äta upp glassen innan vi kan baka:-)

Per tar bort allt runtomkring

några av verken

Pontus är koncentrerad

En delfin

Per kavlar ut leran

Pontus leker m hästen han har gjort

hästen gnäggar

Efter leran så gick vi upp och sjöng singstar!!

kram

Jobb??

Hmm dom ringde från jobbet imorse,men jag kunde inte ta mig in:-( Så då fick kanske susanne de..och alla andra dagar:-( Tänk om susanne kan ta första dan så tar jag dom andra:-) jag har ju ändå varit där sen 99..men men de kan man ju glömma:-( skit. vill ha ett fast jobb nu så man vet förvarje dag..jaja nu ska jag fortsätta städa ut julen.

kram

Inget Godis!!

idag måndag så ska jag försöka att låta bli godis kakor till på lör(då får jag äta) Undantag om de är kalas eller nån som bjuder på fika.så alla ni bjud hem mig på fika hahaha.Många tycker nog att de låter lätt men inte för en godis råtta som mig!haha önska mig lycka till:-)



kram


35års fest!

Stefan fyllde ju 35år i fredags,då kom de lite folk och gratta vi åt smörgåstårta och kakor:-)
På lördagen så hade jag dragit ihop ett gäng så då hade vi fest för stefan..

VI åt lite potatis sallad, skinka, rotbiff och en grönsakssallad.
Sen var de ju många skålar m chips,godis,dip,ostbågar mm:-)

Skit kul hade vi!!Vart väl lite fylle tjafs mellan ett par men de vvar inge märkvärdigt.dom ringde idag och bad om ursäkt och hade ågren,,men de var ingen fara sånt händer..släpp och gå vidare.

Tyvärr vart de inte så många bilder eftersom när jag väl fått tag i micken till singstar så har jag svårt att släppa den!Nån mer som har de syndromet??

Sen är de en del kort som jag inte kan lägga ut eftersom dom inte vill..här kommer nåt kort iaf.Vi filmade en massa ist:-) ska titta på de ikväll hahaha

Kattis kom först vid 18 då va hade sagt att dom skulle komma då.den sitsta Mats gick hem i morse 4.30..såStefan är nog lite seg idag hahah
Fick även äran att sjunga whitny Houston m kattis eftersom Lisa inte var med!!Vilken ära:-)

Pappa ska snart skjutsa mig och hämta barnen eftersom Stefan inte är körduglig förrens i morgon bitti skullle jag tro!
Själv har jag plockat reda på alla burka tvättat en masking och burit in ved och eldat! Känner mig så duktig!


Ngra av grabbarna när dom var städade haha

Erika försöker gömma sig bakom susanne

Jag och Erika rockar loss

Så kul har vi:-D

Kolla bildbeviset..Stefan sjunger singstar!!!!
Har de även på film tack vara Kattis:-)

Igår 6/1-09

Igår tog vi skotern och åkte till en backe.tog även med oss två st bobar..vilken syn 4st på skotern två bobar bakom hahah.
De var skönt väder Vi hade jättekul.nästa gång ska vi ta med matsäck och varm oboy:-)
JAg kom ihåg kameran men efter 4kort så tog batteriet slu. typiskt.men knäppte även lite kortnär vi kommit hem.
Njut av korten:-)


Stefan knyter fastbobarna

Per nedanför den långa backen(ser inge brant ut men längre upp var den de!!

Vi åkte upp och kollade på den höga masten

Utsikten



Hemma igen m nya batterin i kameran

Per

Grabbarna gungar

Pontus

Lukas var oxå med ute.

Roligt gunga m hamocken

*ASG*

Syrrans grabbar kom oxå och lekte

Roligt

Pontus och Martin

Kram

I kväll

Ja vad har jag gjort ikväll?.kom hem strax efter 16 lagade mat ,eldade lite eftersom de bara var 15grader inne sen var de dax att slänga i en tvätt plocka ur diskmaskinen,kolla snabbt på datan kvällsfika till barnen,hänga tvätten, sen var de dax att borsta tänder och sova,fixa matsäck till stefan smörgåsar laddade kaffebryggan gjorde matlåda, ja inte så mycket tycker ni?? nä de var en lugn kväll men allt de här gjorde jag mellan 16.30-19.10:-) oh får inte glömma att jag gjorde rent i kattlådan gav lukas mat oxå sen hann jag trycka i mig två damsugare oxå:-D mumsigt värre..så nu sover barnen stefan är och hjälper Mats formatera om datan för den var full m virus.så nu sitter jag här m tv i bakgrunden.ska snart sätta mig där och glo en stund och mumsa på två nya dammsugare:-D men blir inte vaken så länge ska upp kl 05.00 i morgon för jag öppnar!!

vad har ni gjort ikväll??

kram

Kasta

Nu har jag gått igenom alla leksaker och kastat en hel stor kassen,ni vet dom största kassarna på typ albins.En sån. tror inte barnen kommer att sakna några leksaker,dom har ju inte direkt lite saker!!

kram

Brr

Imorse när vi klev upp så hade vi 15.6grader inna brr,men vi sov länge barnen och jag till nästan 10.00:-)
När vi satt och åt frukost 10.45 så tänkte jag på Emma som är på inskrivning på mvc,hon är lite rädd för sprutor ,men tror att de gick jättebra och att nu är de ännu verkligare att dom ska ha barn!SÅ glad för deras skull.Gudarna ska veta att dom har velat de här länge!

Nu håller jag på att elda men måste snart gå ut för att fylla på ved lådan:-( inte så kul..
Men i vår ska vi börja göra pannrum på lon så då behöver man bara elda en-två gånger per dygn ska bli skönt att alltid ha varmt..slippa passa elden springa upp och ner.fast de är ju bra motion hahah.

kram

-17

Ja i morse var de-17 grader:-( vi som tänkte ta skoten och åka till en pulkbacke! Men de blir inget av med de,barnen är ju lite förskylda så de är dumt att vara ute nå längre med dom..Får se om graderna går ner under -10 så kanske vi kan vara ute en sväng.annars är de väl dax att ta tag i städningen:-) som så snällt väntar;-)hahah
Håller på att tvätta en maskin nu och diskmaskinen går oxå så de är en början iaf..

Nu ska jag ner och kolla tvätten
kram

Första mötet

Här möts Per och Pontus för första gången och de var kärlek direkt!!Gud vad stora dom blir fort!


Syskon kärlek..Tur att mamma var snabb med kameran

Puss på dig lillebror
En stolt storebro han ville inte släppa honom
Per ,Pontus ,pappa
Per håller i lillebror för första gången
En stolt storebror

Om ni klickar på bilderna så blir dom större

Oh vad jag älskar mina barn:-)

När??

Ja undrar när de är dax för sista barnet? Man är ju redan bortskämd att dom 2 man har sköter sig själva sover bra,kan säga om de är nåt som är fel osv.Så de tar emot lite att börja om....men de blir ju som sagt jobbigare att börja om ju längre man väntar!!Eller hur?
Kanske vore bra att få en liten sommaren 2010?? innan Stefan blir för gammal han vill ju inte ha småbarn när han är 40,och så vill han hinna njuta innan pensionen;-)haha

Fast då blir de kanske ingen dunder fest för mig när jag fyller 30år?..hmm tål att tänka på jag har ju sagt att jag ska ha alla mina barn innan jag fyller 35år och de är ju inte så många år kvar egentligen och så är de ju 9mån leverans oxå..sen kanske tillverkningen tar tid oxå;-)haha

roligt om man kunde vara mamma ledig med nån.så de inte blir så lång tråkigt!!

kram

Jotex våren 2009

idag damp Jotex katalogen ner i brevlådan eller rättare sagt igår!
Fanns inte så mycket i den som jag ville ha ,men de finns väl alltid nåt när man väl kollar;-)


Ingen Åland

Nä vi struntar i Åland den här månaden tycker inte riktigt vi har råd,har varit så mycket med jul,nyår mm. Vi ska ju ändå åka i mars när pappa fyller 65år.

Nu är Stefan i stan och handlar mat Pontus sover Per spelar data,Jag skulle väl kanske städat lite men orkar inte nu..håller på att elda iaf de är -7,5 ute än!!! jag som tänkte gå på en promenix men tror jag struntar i de..
 
Ikväll blir de nog film och popcorn.
vad händer för er då?

kram

Stan

Nu ska vi göra oss klara för att åka in till stan och hanlda lite mat. Ska även kolla om resegubben har öppet så vi kan boka resan till åland..
Sen ska vi hem och städa ,Stefan ska sätta ihop Svante igen och så ska vi spela nå spel m barnen. vi höres
kram

Pizza

Snart ska vi åka till Morgona och Marie äta lite mat pizza eller kina mat brukar de bli:-) så got. ska bli spännande och se hur källaren blev oxå..

kram

Idag!

Idag ska vi åka och äta på donken sen ska vi handla mat när vi åker hem!
Får se vad som händer imorgon Stefan ska iaf sätta ihop Svante igen!
Sen på kvällen kanske vi åker till M&M och äter nåt och kollar hurdom har fått de i källaren som dom har gjort om lagt nytt golv,tapetserat mm..ska bli kul at se.kanske övertala dom att ska ffa en till dom oxå;-)hihih

kram

Frågade barnen

japp jag frågade barnen om dom ville att vi skulle ha en bebis här i huset? Ja de ville dom,Per tycker vi ska ha en flicka eftersom han har ju redan Pontus hahah.
Men sen när jag sa att då får ni klara er mera själv gå upp knäppa på tv själv och när han varit på toa på natten får han gå upp själv..nä då ville han inte riktig ha en till haha så gulligt.

Per frågade oxå i morse när vi låg i sängen och myst hur blir bebisar till då??
Oh orkade inte svara riktigt på den frågan så jag sa att mamma och pappa måste få vara själva i sängen och pussas och kramas;-) han va rväl nöjd med de svaret.Bara han inte säger att nu blir de bebis när vi pussas i köket.haha

Fast jag sa ju oxå att ni vet att mamma tar medicin för att de inte ska bli nån mer bebis? jo de visste dom.Äter ju mini piller de ser dom att jag tar varje morgon.Undrar om dom märker den dan jag inte tar??Per gör de säkert han lägger märke till allt.

kram

Ett till barn?

Ja nu har jag börjat fundera på ett till barn igen!!!Just nu tänker jag såhär fråga mig inte varför haha
Bli gravid 2009 få barnet 2010??Eller bli gravid 22013 få barnet 2014?

Så här ser sittuationen ut just nu.Jag bli 29år i år Sambon blir 35år i år våra två pojkar blir 6år i no och 3år i juli.

Tyckte inte de var nå problem att skaffa nr 2 men nr3? mm blir nog jobbigare..

Hur resonerade ni andra när ni skulle skaffa nr 3?
Tänker på för och nackdelar men vet inte..
Äh jag väntar nog tills K&K skaffar eller J&L eller M&M får se vem som hinner först vet ju inte hur länge jag orkar vänta hahahahahahahahah*asg*

kram

Nyårsafton 2008

Ja nu är de slut på år 2008,De slutade väldigt trevligt måste jag säga.fast de vart inte så många kort knäppta bara i början;-)haha här kommer några bilder(dock mörka) från nyårsafton.
Lite senare på kvällen kom P&G med sina barn men då knäppte vi inga kort haha


Sebastian och Carolin

Förrätten som Jon gjorde så gott!

Jag står och steker köttet

Förrätten igen med de hemliga receptet

Äter förrätten

Sitter vi och äter

Go ungar

Vad vore min blogg utan knäppa bilder på mig?+;-)haha

Tänt var de här

Gott nytt år

Ja de får avsluta år 2008 och inleda år 2009!!

Hoppas ni får ett bra år och kom ihåg de blir lite som man gör de själv!

kram

RSS 2.0