Tippen kvar

i natt sov jag ca 1tim,jag var på toa x antal gånger pontus vakna per kom till våran säng katt F.. klöste på soffan så jag fick gå och slänga ut honom mm.
Men jag hjälpte pappa köra en del grejer idag.så i morgon ska Kaj hjälpa pappa att köra till tippen och dom sista grejorna..Ikväll måste jag nog lägga mig tidigt så jag är pigg när jag ska åka på jobbet.

Flyttat

Idag har jag hjälpt pappa och mamma att flytta.Har packat och packat upp kört grejer.mina grabbar var oxå med så de blev fullt hus men dom sköte sig jätte bra!.
Bara förrådet och lon kvar får se om jag hinner hjälpa dom lite med de i morogn.är ju pappa som gör allt eftersom mamma fick stroke i sommras och sitter i rullstol.
Resten av veckan jobbar jag så julpyntningen hemma får dröja ett tag ska göra klart hos mamma först.

Möte

Vart inbjuden till ett möte från rekryteringsenheten!!Stog inte vad de skulle handla om eller nåt.jag anmälde mig och var på mötet idag..kännde lite att de hade jag kunat skippa,fast de var väl bra att dom tog tag i de och hade en informations träff fast den skulle vi haft när de starta..
Sen tror jag inte att jag blev så poppis ifråga satte de mesta hahah jag vi jobbar på de var de ända svar dom hade haha,
Var en ung tjej där oxå som jag inte gillade usch hennes attityd osv en riktig bitch..men henne behöver jag inte ha nåt med att göra tack och lov.

nu har vi ätit potatisbullar och bacon sylt så nu är de dax att duscha barnen för i morgon är de fotografering på dagis för pontus.
Ska väl även ringa och fråga grannen om han kan gå hit i morgon när kylskåps killen kommer och ska laga vårat som varit trasig i några veckor!!.

hej hopp gummi .....

Singstar

Vi var ju några tjejer som sjöng singstar och åt gott.Jag fick presenter oxå!!Tack så mycket:)
här kommer en del bilder..nån som vill att jag ska ta brt dom?? ni vet vad som gäller:)




Frysa gör dom men dom får lida lite om dom ska synda;)



Måste tacka madde för att hon valde alla cider:)tack tack





mycket gott










Nu undrar säkert ni om jag stog på golvet hela kvälle noch sjöng? självklart inte jag var upp på bordet en sväng oxå;)

dålig

är/har varit så dålig på att skriva blogg sorry:/ men vi får väl se om de blir nå bättre..kommer bjuda på lite biler iaf fast jag orkar inte skriva så mycket om de!

Per 6år

Grattis Per på 6årsdagen!


Min stora älskling:)

RSS 2.0