Snart

Ja tänk att snart får vi äntligen nycklarna till huset och de blir dax att flytta:-) Pappa och jag har redan kört alla grejer från förrådet och garaget så de är bara lägenheten kvar,och all rolig städning..NOT, idag har vi packat ner lite mera i kartonger så de inte blir så mycket kvar till sen, ska börja köra lite grejer på fredag kväll och resten på lör, sen är de städning sön innan man kan pusta ut lite,och måndag morgon är de dax att fara till jobbet igen hahah mycket som ska hinnas med men man får ta lite i taget så fixar de sig.

Skönt när allt blir klart iaf.. ha de så bra
kram

Huset!

Ja nu har jag äntligen fixat lite bilder huset utvänigt iaf:-) De är många som har frågat efter de så nu kommer äntligen några:-) Kommer mer sen för på fredag den 25/7-08 får vi nycklarna jippii!!


Garaget

Lilla landet där de finns bla rabarber och jordgubbar

Vedboden

Logen (baksidan)

Våran gräsmatta(mysigt med utemöbler under äppelträdet sen:-)

Logen(framsidan)

Huset framsidan (knäppt från vänster) Ska bygga altan här.

Huset(knäppt från höger)

knäppt från gården där nere ligger ströms vägen

Mat källaren

Vägen upp till gården

Så de var lite bilder från gården:-)
bye

Tapet!

Japp nu har jag skickat efter en tapet till Pers fond vägg.Eftersom jag inte hittat nån i stan. lite dyrt men de är de värt bara de bästa är gott nog till mina barn;-) hahahah

Så är de lätt att tapetsera om eller måla om några år.Men är de bara en fondvägg så ska den nog duga i några år för den är ju inte direkt töntig eller?? ja den får dug i minst 2år iaf men tror den passar längre..Annars är de ju som sagt bara att måla över:-)

vad tycker ni om denna tapet(fondvägg) till min snart 5åring?




kram

Huvudvärk!

Ja nu har jag lagt barnen och så tog jag alvedon 2st för nästan 1tim sen men de verkar inte hjälpa:-( så nu ska jag göra mig klar för sängen och hoppas att värken försvinner:-) kl står på 06.00 redo för en ny arbetsdag..
kram på er

Banken!

Ja nu har banken ringt och den 25/7 kl 12.30 ska vi vara där för att fixa resten så de blir klart! Brukar ta ca 1tim sen efter de ska vi träffa mäklaren och säljarna sen är hela affären klar och vi är husägare igen!!!!Men jag har stängning den dagen så jag måste försöka byta med nån vänlig själ nån som vill erbjuda sig?????
Och inte nog med de så är de en fredag:/ hur många vill jobba till 18 då??Men hoppas att nån vill iaf vet ju inte hur lång tid altl tar så vill man inte känna stressen tillbax till jobbet! Ja hoppas de löser sig iaf ,har ju ganska bra arbets kamrater:-)

kram

Värmeljuslyckta

Ja jag köpte 3st värmeljuslycktor att ha i hallen.
Vad tycker ni??
dom ska hänga såklart men orkade inte trassla upp banden



bye

Nycklarna!

Ja nu har vi fått garage nycklarna iaf.Så vi kan börja köra dit lite grejer sålänge.Nycklarna till huset får vi närmare helgen!!Tänk snart är de dax att flytta!De första vi måste göra är att sätta stängsel/staket mot järnvägen!Sen är de bara att köra igång invändigt.Bara problem med barnvakt??Vill inte att dom ska vara med när vi sätter stängsel..de ska vara klart innan barnen får komma dit,så vi slipper oroa oss för de.Men men nån som känner att dom vill vara barnvakt?? hojta gärna till;-)

kram

Picnick i parken 12/7-08

Ja i går var de picknick i parken som tradition:-) så då var vi där beställde även en familje pizza från pizzerian och sen åt vi grillspett m sallad och tsatsiki.
Här kommer lite bilder från kvällen(men tog slut på mitt batteri så de är inte så många och så bra kort)


Gänget

Kim försöker smitta ur bild

Gänget igen

madde och Per kastar boll

Carro madde och Pontus

Äntligen kommer Jenny och Fredrik med våran jätte pizza

Snart är pizzan slut

Rolig bild på Per

Pontus

Gänget

Jag har fått kanin öron

jag

Jag och Stefan

Ja de var lite bilder från igå:-) Vi kommer nog tillbax nästa år även om vi inte bor här så är de ju ett bra tillfälle att hälsa på alla igen:-)

kram

Test

Ja nu har jag testat och de var negativit(som jag trodde).De är nåt visst med graviditetstest,dom flesta som tar de vill nog ha ett plus.Så även jag fast vi inte vill ha nå fler barn än så blev man nästan lite besviken ändå när de var minus:-(
Men nu vet jag så då beror de på nått annat att jag mår lite dåligt ,är nog lite stress över flytt osv.

Men skönt att veta iaf så man slipper oroa sig:-) nästa gång jag tar ett test så vill jag nog ha ett plus:-)

kram

En till??

Ja ikväll när jag gick igenom lite bebis/barnkläder för att ge bort nu när vi ska flytta så rensar vi ut lite.Då säger Stefan att ska du ge bort allt?? Nej vadårå? Nä tänk om vi får en till kille då är de dumt att ge bort allt:-) ja men jag har ju spart lite av alla stl.Men då sa jag att du vill väl inte ha fler barn på nåt år?? Nej kanske inte men om då har vi jui nget kvar..om de blir en till.
Hahah go kille är nog bra sugen på en till han oxå:-)Pontus är ju bara 3mån mindre än vad Per var när vi skaffade syskon.

jaja de får tiden utvisa,men de är inte aktuelltän iaf.men skulle gärna vilja:-)

Sista dagen

Ja idag var de sista dagen på barnens dagis här i ström.Känns lite jobbigt,började grina när jag kom hem och tittade igenom barnens saker Pontus har bara gått där sen i nov-07 så inte ens 1år har han gått,så ska han byta efter sommare.Är nog jag som tycker de är jobbigast barn anpassar sig fort,men ja jag vet inte är skit jobbigt iaf.

Så dom får en tuff uppgift i Via dagiset att axla manten efter dom i ström..tror inte de finns nå bättre dagis och personal än här..tyvärr..

Men jag hoppas jag oroar mig i onödan annars får jag väl ta med barnen jobbet eller bli hemma fru.skulle skratta nu om jag kunnde men de kan jag inte för tårarna rullar..Gud vad knäpp jag är.

jaja nu ska jag torka tårarna och fortsätta packa lite.

kram.

Sympati gravid

Ja nu har jag kommit fram till att jag nog är sympati gravid hahah.För jag har tjatat på syrran(Pia) att hon ska testa sig ,men nä! men igår gjorde hon de och hon är gravid:-) grattis till dom säger vi då..Så de var nog hon som var gravid helatiden och inte jag. tänk vad snäll jag är som tar över graviditets symptomen då slipper ju hon må dåligt iaf hahahah..

nu är de dax att gå till dagis med barnen och jag ska vidare till jobbet.vi höres kram

Gravid???

Ja nu sitter jag här och är lite nojjig.Tänk om jag är gravid trots att jag äter mini piller Cerazette.
Jag har mått illa på kvällarna och varit väldigt trött.

Har varit så i 2veckor har tänkt att de varit allt godis och så men de verkar inte hjälpa att jag låter bli de..Så drömmde jag en natt att vi fick ett barn till ! Och då såddes ett litet frö i mig att tänk om jag är gravid???

Så får nog snällt göra ett test så jag slipper vara nojjig..

Nån här som blivit gravid med Cerazette??

Har pratat med några som blivit de därför är man extra nojjig för man vet att de har hänt förr.

kram

Idag 1/7-08

Idag så började dagen med att jag åkte till jobbet som vanligt.Efter de så gick jag ner på stan och köpte 8st blom buketter till alla fröknardagis eftersom mina barn slutar nästa vecka och ska börja på dagis i Via efter sommaren.

Sen gick jag till HT och satte in en bild på Pontus och vidare till konditori där jag beställde en gräddtårta med en bildSkopis(byggare bob)

Sen hem och hämta barnen och ge blommor(vart mycket uppskattat) :-) och hem och gjorde mat och började baka kanelbullar med Per medans Pontus snällt tittade på och åt jordgubbar doppade i socker.

Mamma,pappa brorsan var oxå här så dom skulle ha kaffe så fick dom de och Kaj(brorsan) sa att han fattade inte att jag bakade bullar med barnen??Han skulle aldrig klara de med sina barn, han bakar när dom sover..Mäh då försvinner ju hälften av de roliga,Nä hjälp vill jag ha så Per och jag bakade bullar till Pontus fyller år:-)

Sen hade jag tvättstugan oxå så då sprang jag ner och hängde två maskiner tvätt och tog upp en annan som var torr sen i söndags..

sen Var vi till Kicki en fröken som redan gått på semester men vi ville ju tacka av henne oxå så hon fick oxå en blomma och blev glad såklart:-) så berättade vi att vi skulle börja på nytt dagis och de var ju lite tråkigt tyckte hon sammtidigt som de är ett nödvändigt ont.

Hem igen bada Pontus och i säng med honom,sen var de Pers tur och sen pratade jag i tel en snabbis sen ner hämta all tvätt och upp och duscha och nu sitter jag här vi datan och laddar för morgon dagen..

De ni inte vet är att de gick ner många bullar i min och barnens mage heheh måste ju prov smaka och se att de går och bjuda på dom sen hihihi..


kram

RSS 2.0