Fondtapet

Nu har vi fått upp tapeten i Pers rum och målat väggarna:-) så nu är de bara att lägga in golvet och sätta upp lister:-)
Här kommer några bilder på fondtapeten.


Tapeten

Närbild

Fondväggen och resten av väggarna är vita och så ska vi lägga in klick golv.

Kommer mer bilder sen när allt är klart.
Vad tycker ni??

Dildoparty! 26/9-08

Igår var vi på dildoparty ho Jenny,de var så kul efter alla hade beställt de vi ville ha;-) Så var de dax för kvällens höjdpunkt Singstar! Man är ju en nybörjare på de och rösten hade sprungit iväg men jag lyckades träffa rätt några gånger iaf;-)
Nu har jag blivit lite frälst av singstar så jag håller på att övertala Stefan om att vi oxå måste ha ett:-D

Tack för en super rolig kväll de hoppas jag attvi gör om!!

Obs om de är nå bilder  ni inte vill ska ligga ute i bloggen såär de bara att säga till så tar jag bort dom!Och ber om ursäkt för de redan nu.


Jag(dålig bild)

Lite av de goda som de bjöds på

Här har vi börjat m singstar de var 80 talisterna mot 70 talisterna gissa vilka som vann?? 80 talisterna såklart;-) haha

Kattis kämpar för vårat lag mot Jenny

Lisa var oxå i mitt lag

Bara lilla jag

Inlevelse

Ibrist på en scen går delika bra att stå på fotpallar

vilka tjejer:-D

Fast jag kom på en sak nu när jag sitter här med bilderna,jag fick ju aldrig höra lisa och kattis sjunga whitny houston!(stavning?)
Men nästa gång kanske

ha de bra kram

Socialen

Ja hade ju möte idag med sociala ang vårat stödbarn O. De gick bra dom vart glada över att jag sa att han skulle få eget rum ,för jag tycker de är så viktigt med den egen plats där man kan få vara ifred! O Pappa tycke oxå de var bra här, Vi ska höras mer på tel m soc och prata lite mernär inte föräldrarna är med.Men vi kör igång med övernattningar från den 10 oktober ska nog gå bra.
När dom skulle åka hem ville inte O de han ville stanna och vart lite ledssen.

kram

Paketet från H&M

Hade glömt bort vad jag skickat efter men vart så glad när de kom:-)
Har många trosor som måste slängas men de blir aldrig av för jag tycker de är så dyrt med nya trosor som man vill ha finns inga under 50kr då blir de dyrt för man vill köpa många på en gång.
Men nu hittade jag 5par för 98kr vanliga trosor men måsta verkligen ha nya så nu ska jag slänga 5st gammla:-) köpte även en sovdress och en ny soprt bh efter som den gamla är för stor.


Mysig sov dress:-)




Smörgåstårta

Berättade i ett tidigare inlägg att vi ska få främande i morgon kl 15 så de blir lite tajt med middagen så jag gjorde en smörgåstårta vi ska bjuda på ist så slipper vi vara hungriga eller göra middagen sent på kvällen. här kommer en bild på den iaf

Min fjäril smörgåstårta

kram

Medel pass

Igår var de dax för ett medel pass igen så kul:-)

Men nu blir de lungt med träning ett par dagar har fullt upp ändå.

Dörren förre & efter

Ja nu har jag målat dörren ut mot den blivande altanen vit dörr fodret har jagoxå målat vitt var grått förr.


Dörren förre

dörren efter! Nå vad tycker ni??

Nu ska jag gå ner och göra en smörgåstårta för i morgon kommer socialen hit med en familj och deras son som ska bo hos oss en helg i månaden till en början sen fårvi se om de behövs mer.Han har varit här och lekt förrut men nu ska vi skriva papper och hans pappa ska kommaoch titta hur de ser ut här:-) Kommer precis kl 15 och jag kommer från jobbet då så då är de bra att ha tårtan klar,Den får bli middag man är ju hungrig när man kommer från jobbet och så hinner vi ju inte göra nån mat innan dom kommer,så då tycker jag de bli bra med smörgåstårta..

ha de bra alla bye

De börjar ta form

Pers rum börjar ta form,måling tapetsering lister mm kvar och golvet så klart.Men de blir nog bra när de blir klart.Vet inte vart jag har dom tidigaste bilderna men här är några iaf.




nu sitter de väv så de är bara att måla

dörren är insatt inne i pers rum där inne kan han ha leksaker mm backar så de slipper bli så trångt och rörigt
inne i rummet.

kommer mer bilder sen när de är klart.


5km

Igår gick jag och Pia 5km skönt så härligt väder.Gick rätt lungt.
Idag ska jag iväg på ett medel pass igen ska bli rolgit för de är en sån härlig ledare!

Sen ska jag väl snart fixa lite lunch ha de bäst

Vintern är på väg

I morse hade vi - 0,5 grader var vitt på gräset.Så vintern står och knackar på dörren!! kommer bli en kanon dag idag solen lyser.Stefan spacklar och sätter väv i Pers rum och barnen och jag ska ut och åka fyrhjuling:-) Jag har även dammsugat idag ,tvättat en maskin och diskat en maskin:-)

höres senare kram

Dax igen

Nu är de dags för ett pass igen,men tyvärr är Lisa som leder passet på varmare breddgrader och har de bra så idag får vi Veronica istoch hoppas att hennes pass är lika bra.

Måste bara skriva att igår när Lars skulle visa mig på gymmet så kom vi till roddmaskinen så började han berätta om datan därvad man kunnde kolla osv så sa han så kan du ställa in och kolla hur ånga kalorier du gör av med så tittade han på mig så sa han fast de behöver inte du du ät redan så smal!1:-) gissa om man blir glad när man hör nåt sånt!! Även om man tycker att va han måste skämta!!haha men jag blev iaf glad och när de kommer från nån opartisk för säger Stefans så så blir de bara jaja så säger du bara:-) nog om de nu måste vi iväg ha de bra kram

Överlevde!

Japp jag överleved mitt första gym pass märktes att man inte var så stark i alla muskler som man trodde hahah.Men jag fick beröm av min tränare att jag gjorde rätt på en gång då blev han glad oxå:-)  sen fick han öka vikterna på visa grejer eftersom de var för lätt.lagomt tyckte jag men han la på 5kg till gaa bara att kämpa på så nu är de bara att masa sig dit igen och träna.Tack för en bra instruktion Lars:-)

Gymet

idag är de första passet i gymet som gäller med personlig instruktör:-) hoppas jag överlever berättar mer när jag kommer hem
bye

Göra om!

Vi håller ju på med Pers rum och de är väl nästan bara målning och golv kvar där lister och sånt.
så har vi ju hallen utanför pers rum är blått där nu usch ingen fin blå färg så där ska vi oxå måla om och lägga golv. Just nu är de ett litet lager för alla leksaker:-)
Åker nog in i helgen och handlar färg dit och kanske golv.


Hallen sett från vardagsrummet

Hallen ed isblå väggar

Hallen ska lägga golv(vardagsrummet till höger)

Sen ska vi göra klart våran balkong oxå lägga golv(trall) och fixa klart taket:-)

balkongen

Halva taket klart

ja de finns lite att pyssla med men de är kul när de blir klart

Pencillin

Per fick pencillin idag för halsen:-( han är så sväld och har ont och feber.Dom tog både halsprov och blodprov och kollade körtelfeber,halsfluss men nåt sånt var de inte iaf,men eftersom han haft ont i halsen sen helgen och blivit mer sväld så tyckte doktorn att han skulle få pencillin,så nu har han fått de!

Per nerbäddad i saco säcken med feber.


Älsklingen min

Feber

Per fick feber natten till tisdag nästan 40grader på tisdag dag var han feber fri så oxå på natten och onsdag dag men onsdag natt fick han hög feber igen och nu på morgonen(torsdag) så har han 39 i feber!! konstigt att febern går upp och ner sådär? Brukar inte göra de på Per hmm konstigt han ärinte nå förskyld heller? hoppas de går över snart iaf,

Nu ska vi gå och äta lite frukost

Medel

Medel passet med angelica var bra lita andra övningar och så de var roligt.-) men trodde nästan pizzan skulle komma upp när vi låg på golvet haha men som tur är så gjorde den inte de!!

Nästa pass blir inte förrens på lör morgon,men på fredag blir de gymmet.

Per är sjuk ohh feber bara men pigg ändå men dom får vara hemma från dagis hela veckan iaf så dom blir riktigt pigga Pontus är ju lite förskyld han oxå.

nu ska jag snart lägga lite barn
kram

Godis

En del frågar hur mycket och vad för godis jag åt i helgen.ser att jag har lite bilder på de som jag delar med mig..
Och jag blir så sugen när jag ser dom. tur att jag ska f pizza snart;-)haha


Så gott vill ha!!!

Oxå smaskigt

De var fler som ville ha:-D

ohh vill ha godis nu!!

Feber

iNatt kom Per ner till oss med hög feber han var riktigt het:-( så då fick barnen vara hemma med pappa idag,Nu sitter vi och väntar på pizza:-) och jag funderar på om jag ska åka in på ett pass eller om jag ska strunta i de?? Blir ju ingen i morgon eller på tor? hmm får se hur jag gör på fre ska jag på gymet iaf.

Har även varit till frissan i dag och klippt mig ltie.

Nu väntar vi på pizzan och jag måste bestämma mig om jag orkar åka?

kram


Inte världens bästa bild men den får duga.


Kim!

Medel passet med kim är bland dom bästa !!Ett skit bra pass så idag har man varit duktig igen;-)hahah åt mat när jag kom hem och la barnen,har packat gympa kassen till Per och själv ska jag snartslänga mig i duschen..
I morgon är en ny jobbar dag får se om de blir nått f&s då oxå??

kram


Aerobics

Ikväll var jag på ett aerobics pass de var bra fast lite rörigt på slutet.jag tänker på så mycket annat när jag gå på f&s men märkte ganska snabbt att de går inteatt göra de på aerobicsen haha.

imorgon ska jag nog på ett pass oxå om jag kommer dit och hem.jobbar ju till 15.45 först så de blir till att ladda upp på jobbet:-D

Nu ska jag hoppas ner i sängen om jag ska orka upp.kram


Silja

Ja udag var vi till Silja och hälsade på våra vänner och deras barn.Lena och jag gick utoch gick i 6km så skönt och mysigt..men skulle aldrig vågat gå där själv för jag är sååå rädd för björn!
Fick bullar,sockerkaka och dricka när vi kom tillbax.Sen åkte vi hem och la Pontus och åt lite lunch.Snart är de dax för middag och i kväll blir de premiär pass på Aerobics undrar hur de ska gå?? man kanske gör bort sig totalt vem vet.men de bjuder jag på hahah

Ha de bra så hörs vi om jag överlever passet kram

Medel pass



Ja nu har jag varit på ett medel pass, och de var ett helt nytt pass hon hade gjort.Men de var så bra.
Så roligt att träna igen
Nu ska jag taoch måla lite dörrfoder.

kram så länge

Träning

Ja nu siter jag här en stund innan jagska iväg på ett medel pass kl 10 ska bli så roligt.Är de samma pass som förra terminen så är de ett bra pass med bra musik:-) Ska även boka tid för intruduktion i gymmet (ingår ipriset) så jag kan börja där oxå..är lite nervöst för jag tycker de är lite pinsamt att nån ska visa en.knäpp man är va??

nu ska jag gå ner och göra en brasa innan jag åker så de blir lite varmare.Är ju inte så kallt 19,1grader inne.

jaja skriver mer hur passet gick sen kram

tävlingar

Tävling hos Wysteriia

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Tävling 4
Jag vill vinna en ROSA kalender hos Moonzanna!

Tävling 5
Hos Änglahus kan man vinna en liten vinst också!

Tävling 6
Hos Lina kan man vinna ett läppbalsam!

Tävling 7
Shopaholicmammans tävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Tävling 8
På bloggen En del av Malin tävlar man om ett presentkort på HM

Tävling 9
En rosa! Mysdress kan man vinna hos Limestore,


klart

ja nu är elementet färdig målat iaf,Tror inte jag knäppte nån förre bild på de tyvärr men de var gult förre iaf nu är de vitt


Vad tycks?

Nu när de börjar bli lite kallt så har jag märkt att Per har dåligt med långärmade tröjor så efter jobbet en dag så köpte jag 2st till honom.

En brun huvtröja

Och en tröja med "kungen"
Per vart nöjd med sina tröjor
Nu ska jag snart duscha lite barn för imorgon är de Äntligen fredag men tyvärr så stänger jag på jobbet och har jag otúr så kan de bli 18.30:-( inte så roligt när de är fredag men de går bra de oxå..

Undrar ni något så fråga gärna:-)

kram

Sjukgymnasten 11/9-08

Nu har jag varit hos sjukgymnasten och degick väl ganska bra fick göra några avslappnings övningar för tydligen så ärjag väldigt såännd i hela kroppen!Hon sa åt mig att slappna av hela tiden fast jag tyckte jag gjorde de? sen så sa hon åt mig att andas!Slutade jag att andas?? hmm tyckte jag andades helatiden oxå men tydligen inte hahah

ja hur som helst så tyckte hon de var bra att jag börjat på F&S.
Så nu fick jag nya övningar med mig hem som jag ska göra och dom andra oxå..

nu ska jag fixa lite lunch ha de bra


Idag 10/9-08

ja idag var de väl som vanligt på jobbet.Förrutom att jag fick en att gråta:-( ooops jag berättade om lite tråkiga saker som hänt mig mm så då började en att gråta för att hon blev lite rädd för hon är i en situation som ja de är lite kämpigt.sen berättade jag de för två st andra och då började en av dom oxå gråta för hur de får gå till i sammhället egentligen:-( så ja summan av kardimumman är att jag fick 2st att gråta på jobbet idag.kanske inte så lyckat.

Men efter jobbet så gick jag ner och träffade Git och vi shoppade lite sen gick vi på jambo och åt de vanliga chicken och curry macka och fanta:-) mumisigt värre.

Sen var de dax för ett medel/puls pass och de var ganska bra blev svettig iaf fast musiken kunde varit bättre.

imorgon är de dax för sjukgymnasten igen jag kan ju inte säga att jag varit så jätte duktig på övningarna som jag skulle göra tills imorogn man liksom glömmer bort.men men hoppas de gett lite resultat iaf

kram på er

idag 9/9-08

idag  på jobbet så var de lite körigt med inskolningar och alla andra barnen lite ledssamheter och så men hoppas på att de blir bättre när vi får komma in i rutiner igen och de bli som "vanligt" igen..

Nu i kväll är en kompis till Stefan här och drar elen i Pers rum så vi kan ta nya tagoch få de klart..

Imorgon blir de Personlig tränare på gymet(ska visa mig hur man gör) är inte bara med alla maskiner och så man gör på rätt sätt eftersom jag är kort så måste man kanske ställa om en del maskiner eller visa kanske man inte kan använd alls..

jaja ni få veta mer i morgon.

tränar du?+ vad tränar du för nåt isf? och varför? vilken är din favorit träning och varför?

kram

F & S

Ja idag på jobbet så fick jag världens huvudvärk:-( så jag led igenom ddan (lite) så när jag slutade 16.30 så hade jag smsat min syster så hon hade varit och köpt alvedon till mig:-) Tack snälla!! Sen bar de ivägtill ett medel pass på f&s de var ett bra pass inte så jobbigt dock men lagomt så man orkade hänga med.-)
Nu har jag duschat ,lagt barnen och ätit lite fil och flingor och en skinkmacka.

Imorgon kommer en kille hit och ska dra elen i Pers rum så vi kan fortsätta med de och måla tapetsera.Egentligen skulle dom som bodde här förrre dragit elen innan dom satte upp skivor på väggarna ,men nu har dom inte gjort de så vi får dra elen utanpå..orkar inte riva upp allt och börja om igen..nä de blir nog bra så.

nu ska jag blåsa håret,läsa lite bloggar innan jag ska krypa ner i sängen

kram

Ikväll

Ja ikväll har jag klippt håret på både Stefan och Per dom blev så fina så:-D (dom var nöjda själva oxå)

Imorgon är de jobb som gäller,ovant för barnen attkliva upp kl 06.00 igen,men de ska nog gå bra jag la dom redan kl 19 ikväll så dom är pigga i morgon:-)
Sen är de ju marknan i hudik i helgen med start i morgon..Den ska vi såklart gå på de är ju tradition:-D

Nu ska jag oxå krypa ner i sängen snart för jag är såå trött..

kram på er

idag 4/9-08

Idag så åt jag och barnen frukost(havregrynsgröt) sen gick vi till dagis.Efter de så gick jag ut på en promenix på 5km:-) skönt solen var så varm,Sen hoppade jag in i duschen och åkte iväg och handlade.Så nu har jag ätit lunch och sitter här en snabbis innan jag ska gå och hämta barnen igen..


Min lunch Kyckling och curry baugett och ett stort glas vatten och så dagens skvaller såklart;-) hehe


Oh ska Eva longoria bli mamma?? Så glada för deras skull:-)

bye

Ikväll 3/9-08

Ikväll tog jag med Pia ut och gick 5km:-) inte så fort dock för hon är rätt otränad men vi fick oss lite motion iaf..Känner mig som en personlig tränare när vi går peppar och säger att nu tar vi slut spurten mm hihi.Så då har jag fått motion 2gånger idag:-D duktigt va?? kommer de väl inte bli nå mer på nåt år igen hahah. nu ska jag sova ska upp tidigt i morgon

kram

Sjukgymnasten 3/9-08

Ja nu har jag varit hos sjukgymnasten och hon bände och klämde.jag fick lite övningar med mig hem som jag ska göra tills på torsdag nästa vecka när jag ska dit igen.

Hon kollade även lite på hela mig och min krämpor hahah och tyckte jag skulle börja träna,jag talade om att jag brukar ut och gå,hon sa att de var bra men att de inte räckte för mig utan att min kropp behövde mer träning..

Jag ska försöka göra som hon säger och få med mig Git till att börja träna på F&S igen:-) de tyckte vi båda var roligt så hoppas att hon vill hänga på:-D

kram

Promenix 3/9-08

Ja idag sen jag lämnat killarna på dagis så trotsade jag vädret och gick en sväng på 5km:-)
Regnade bara fint först men när jag vände och skulle gå tillbax så ösde de ner:-( mindre kul men de var skönt ute iaf.
Är ju en liten bit till dagis och tillbax oxå så de är bara ett plus med den extra promenaden;-)hihi

Nu ska jag ta mig nåt att äta sen bär de av till sjukgymnasten(om jag hittar dit)
Ska svänga förbi brorsan på jobbet oxå med pengar för jag ska köpa hans mobil..

ja vi höres väl mera ikväll ha debra puss och kram

Foton

Ja idag skickade jag in en beställning på 95st kort så nu väntar jag med spänning tills dom kommer tar ca 10arbetsdagar att få dom. 1.49kr/st tyckte jag verkade billigt men de var de tydligen inte fick veta av Emma ett ställe där hon skickar in för 65öre per bild.men men nästa gång får jag väl skicka där då ist:-D

bye

idag 2/9-08

Ja vad har hänt idag då?
 jag har bäddat rent i alla sängar, målat lite,

Per säng ren bäddad

Pontus säng ren bäddad

Våran säng ren bäddad och ja vi ligger på golvet tills vi renoverat färdigt sovrummet

Plockat i och ur diksmaskinen(vilket behövs rätt ofta)

Fått upp hyllan och ljuslyktorna

Mysigt:-) (behöver jag säga att jag älskar ljus)

Så har vi såklart börnat med fyrhjulingen,Stefan gjorde rent förgasaren oxå så då gick den änu bättre och snabbare:-)

nu är de dax att lägga lite barn för i morgon är de dagis som gäller

kram

Victoria Beckham

Victoria Beckham är en affärskvinna!

Ja Victoria är inte bara en lyxig hemma fru som lever på makens pengar nä då tvärt om
Här lanserar hon sin andra parfym singnature,hon har oxå gett ut två böcker designat jeans,väskor,solglasögon,och smycken.De har även gjorts fem dokumentärer om henne och  reality show så hon lever inte på makens pengar hon bidrar själv oxå:-)
You go girl!

Nicole richie

Har Nicole Richie fått tillbaka sina ätstörningar?
Nicol har tappat alla sina graviditets kilon nu ställer sig många frågan har hon fått tillbax sina ätstörningar??

Vad tror du?

Halle Berry

Halle Berry visar äntligen upp sin vackra dotter!
Halle Berry och hennes söta dotter Nahla 6mån:-)

Mat!

ja  vad blir de för middag hemma hos er idag??

Här blir de korvstroganoff med Ris!

Korvstroganoff med ris

Spotlights(stavning?)

ja Stefanköpte ju såna när vi var på ikea och han har nu satt upp dom,blev lite mys faktor på kvällen faktist:-) vad tycker ni?(obs inte världens bästa kort)


Lamporna:-D

Ovanför rums bordet(en nyvaken per i bakgrunden)

Vad tycks?

bye

Förre & efter

Ja här kommer de förre och efter bilder på listerna runt dörrarna ska även måla taklisten men har inte hunnit de än.

Vad tror ni om dörrarna?ska jag måla dom vita?Vi tänkte ha dom i trä först men dom som bodde här förre oss har haft på nån olja på kvistarna för att dom inte ska sticka ut efter några år så då är dörren fläckig inte snyggt:-( vad tycker ni

Tvättstugan Förre


Tvättstugan efter
Vad tycker ni sämre bättre?


Duschen förre(ser ni att de är typ oljefläckar på kvistarna?)

Duschen efter(ska även måla taklisten)

Nå vad tycks?

Älskar kommentarer i min blogg så var inte rädd att skriva nåt:-D

kram

Nya kläder

Ja jag har skickat efter lite nya kläder till barnen såklart! (när ska jag lära mig att unna mig själv nåt oxå??)
Här är lite av de jag köpte iaf.Ska även tala om att Per har valt alla sina kläder själv:-D Pontus valde sin tröja själv oxå


Nöjda killar i sina nya tröjor:-D

En nöjd Per

Pontus ville visa baksidan på tröjan

Storebror oxå

Galonkläder,vinter jacka,2pack långkalsonger till Per

Ja de var lite grann för nu är hösten här och vintern närmar sig med storm steg,bådå roligt och tråkigt såklart men vi hoppas på mycket snö så man kan åka mycket bob,fyrhjuling mm:-D

Och i Jul ska vi vara här hos oss:-D ska bli så roligt hoppas att tomten hittar hit oxå hihi

kram

Ikea 31/8-08

Igår var vi till ikea,men kunde inte handla allt som de var tänkt hade för liten bil haha.Nä men de var några grejor som vi får köpa en annan gång,när vårat sovrum är klart bla.
Men vi hittade en del så här kommer lite kort på de.

Nya lampa(men ser inte så där gult ut)

Ny kruka och lika lampa till de här fönstret

Ny kontorsstol(eftersom de är flera år sen vi hade nån) hahah

Sko tork(kan vara bra att ha när vi är 4st som är ute i våra jobb mycket(dagis)

Pontus nya skor

Pontus skor i annan vinkel

Pers nya skor

Insidan på pers skor

Utsidan på pers skor

Pontus på fyrhjulingen

En stolt Per på fyrhjulingen

Pers nya kontorsstol

Spot lights som vi ska sätta i sentaket ovanför soffan

Ljuslyktor och hylla som jag ska sättapå väggen utanför toa.

Lamporna på dagen inte tända

nya krukan och lampan på dagen

ja sen handlade vi en omvandlare till tv
en bäddsoffa(grå) till stugan och en lampa till pontus rum
kommer kanske lite bilder på de senare.

kram

RSS 2.0