Lever

Japp vi lever..men bloggar inget då de bara krånglar från mobilen:/...går inte å lägga in bilder å funkar de så är de bara en bild..då måste jag först lägga in den på instagram för att få den rak..annars hamnar bilden på sen!! ååå så tråkigt att de inte funkar..

Men vi lever å har haft en bra jul:))

Snö

Igår var ju snöovädret hos oss! De blåste å snön bara vräkte ner!

På vägen hem efter jobbet så såg jag långtradare i diket osv.
E4 var ganska nyligen plogad då jag åkte hem tack å lov. Men vart lite nervös innan jag skulle svänga av för de frös på på rutan så jag såg inte så mycket trots full värme å fläkten på högsta.

Men de gick bra.
Passerar ju våran gård på väg till dagis /fritids å ser då att de är såå mycket snö på våran bäg upp till gården.

Men jag hämtar barnen å gör ett försök,tar sats åker å kommer upp halvvägs,jag backar å försöker igen,en ser att bilen blogar snön fram m fronten...Så de är ingen ide!

Stefan är på jobbet å kommer hem i natt, jag funderar vart jag ska ställa bilen för jag kan ju inte lämna den där i backen för traktorn måste juh komma fram..hmm

jag kollar hos grannen men hon har lika mycket snö å brant backe, sen kommer jag på grannen 2hus bort ,åker förbi å ser nästan lika mycket snö :( men ändrar mig jag måste ju göra av bilen nånstanns så jag slänger i backen å gasar för fullt å åker in på gården! haha jag lyckas!!

Men måste ju ringa till honom å tala om att de är jag som står där å fråga om de är ok. Så först ringer jag hem till Per som får komma med pulkor som tvillingarna kan åka i medans Pontus sitter kvar med brorsorna så springer jag till en annan granne å frågar efter tel nr.Men de visar sig att de är dom som sköter om gården å han som bor där är i thailand..

Å skönt.
Per kommer iaf å vi kan börja pulsa i snön hem:).

Nu är både bilen å soptunnan hemma på våran gård.

Finns mycket å berätta om denna kaos morgon...men ni fick nog de viktigaste :p

Lussebullar

I lördags sov barnens kusin carro här. Vi bakade lussebullar med barnen å de gick så bra:)

Stefan var iväg på herrmiddag som de så fint heter hehe.

När kl va 23,30 gick vi i säng eftersom jag skulle upp å jobba.
Men de blev mycket prat å skratt så minuterna rullade iväg;)
Men roligt hade vi:)





RSS 2.0