Läkarintyg

Efter inskolningen på dagis och allt vad de innebar ,så känner jag mig inte trygg i att lämna grabbarna där och veta att dom får i sig tillräckligt med mat osv..att dom verkligen förstår att de är SÅ viktigt för Emil att han får äta när han är hungrig och sittaså länge han behöver och äta..känns inte alls bra att lämna grabbarna har t.o.m bett en viss person att hålla lite koll så de inte stressas och dom ska vara klara på 30min,. Orkar inte gå in på allt nu men jag ringde iaf läkaren och berättade vad som hänt och hur jag kände! Han tyckte som jag och han skulle skriva ett intyg och skicka till rektorn så att dom VERKLIGEN förstår allvaret i de hela och att de inte är nåt som bara jag säger(och dom bara tror att man är en nojjig mamma bla bla) UTAN att de är ett medicinskt intresse eller vad man säger! Så de känns bra att läkaren backar upp. Så nu hoppas vi att de ska bli bra ändå till slut!

Prov

provar och lägger in en gamal bild rån datan och se om de funkar..för som de är nu så går de inte å lägga in nå bilder när jag bloggar ifrån mobilen:/ och de är ju där jag har alla nya kort.

Bild

Ska prova å lägga in n har de inte funkat sen dom gjorde om..men ska prova igen:) ån bild på bloggen från mobilen,hitills Nähä funkade inte nu heller:/

Nytt

Nya blogg.se och jag har lite svårt att blogga från mob då de tar ett tag innan jag vet hur man gör?"! vet inte än hur man lägger in bilder...men jag ska väl få de å funka så småningom;)

Inskolning dag 3

Idag är de alltså sista dagen på inskolningen dag 3/3 japp här är de inskolning i bara 3dagar nått nytt tydligen.
 
Jag var med från kl 9.strax förre 11 då jag sa hej då och lämna dom för mat och vila.
 
Tror de går jättebra ,MEN är orolig att Emil och dom andra barnen inte får tid på sig att äta i lugn och ro,fast vi fixat längre mattid än 30min åt dom.nu kan dom sitta i 1tim om de behövs.
 
Gör faktiskt ont i mig att lämna just Emil då vi äter mest hela tiden hemma så han ska gå upp i vikt och nu inte så ofta.
 
Som i dag så åt vi frukost hemma och sen frukt på dagis vid 9.30 och han ville ha mer men de var slut :(( och sen vid 10.30 kom han och sa att han ville fika för han var hungrig:(( ÅÅÅÅÅ gör så ont i mig när man inte kan ge hen när han är hungrig!! Var enda lite tugga ÄR LIVSVIKTIG för honom.
 
 
Vi får se hur de går,går han inte upp i vikt så kan v inte ha honom på dagis:/
 

Blöjor

Idag när jag skolad in tvillingarna så pratade dom om att dom måsta sätta upp en lapp igen att man inte fick ha up and go blöjor!! För de tar för lång tid att byta blöjo,då de måste av med alla kläder!
 
Herregud säger jag bara,vilket JÄVLA stress samhälle vi lever i!!
Vi ska köpa egna blöjor och ta med till dagis (vet att de heter förskola) MEN vi får inte själva bestämma vilka blöjor vi ska ha på våra EGNA BARN! Vilka blöjor som passar bäst som vi trivs med osv!!
 
Ett ord... SJUKT!!
 
Då tycker jag att vi går tillbax till när dagiset stog för blöjorna!!
 
Vad tycker ni?
Hur har ni de på eran förskola?
 
kram E

Maten

Pratade m personalen på stora avd idag..och då fuxade dom så att dom äter lite senare och vi på småbarn får öta i lugn p ro utan stress å barnen hinner äta sig mätta:))

Så nu känns de lite bättre även om en fröken ändå stressade på barnen osv..å sen vet jag ju inte om dom håller de när jag inte är där!! tror tyvärr inte att dom får sitta i lugn å ro som dom gjorde idag vid mitt bord; flr den andra tog sina barn bytte blöja å la dom medans vi åt...å då ska de tilläggas att vi satt i ca 10min längre än dom bara.. vad gör de?"! låt barnen sitta 10min längre å dom får bli mätta och nöjda:)

Dag 2

Idag var de alltså nskoling dag 2för grabbarna.
Gick bra som vanligt dom är inte bara med mig uran leker överallt både ute å inne å leker med andra barn å pratar m fröknarna.

Idag lyckades fröken Anna att få Emil å somna,så jag gick ut så fick hon ta Max oxå å de gick bra. Jag gick å hämta Pontus och åkte hem med honom innan ja skulle tillbax å hämta twinsen kl 14.

När jag kom så va båda vakna och de hade gått bra, som hade talat om att mamma kommer snart:) Max hade väl blivit lite orolig när dom gått iväg å bytt blöja på Emil men annars hade de gått superbra!

kram E

Första dagen på förskolan

Igår var de alltså första dagen för grabbarna på dahis, vi var där mellan 9-14. De gick bra lite blyga i början men de släpte fort. De var mina två + två till bata så en väldigt lugn första dag. De va ju en hel del bra saker oxå ,men skriver på mob så jag går direkt på de dåliga. Dom visade mig inte runt nånting på avd och de värsta barnen skulle öta klsrt på 30min!!! De va nåt nytt dom hade börjat med förra veckan att dom gick in på stora avd och åt för dom ville ha större lekyta hos sig! Så på 30min ska alla barn ha fått mat och ätit sig mätta osv..stakars barn som får maten sist!! Alltså i går var vi fyra vuxna å fyra barn,Emil åt såå bra å de känndes bra m dagis tills fröken säger att nu är kl 1#,30 nu måste vi gå, och så tar hon bort tallriken av Emil som fortfarande sitt och äter!!! gaaa jag såg rött jag hade kunat golva kärringjäveln....MEN jag gjorde de inte jag förklara väldigt tydligt att de här funkar inte för dom små barnen!! Dom måste få äta i lugn och ro och få äta sig mätta!! va ju ingen av barna som hann få påfyllning fast de verkade som om dom kunnat äta mer! Tänk när de är full bargrupp på 15st och dom ska skala potatis till alla!!! Nej de funkar inte och speciellt inte för Emil!! Dom sa att dom kunde ju prioriteta Emil så han alltid fick maten först!! Men de fick han ju igår oxå men fick ändå inte äta klart!!! Nej blur ett snack idag igen och blir de ingen ändring så blir de ett snack m rektorn!! Hoppas du får en fin tisdag kram E

kokar

kokar ett gäng nappar igen som Stefan hittade idag när han städa vårat rum;)

första

Idag är de första inskolningsdagen för tvillingarna,de är med blandade kännslor kan jag säga! Berättar senare idag hur de har gått och kännts för lilla mamma;)

BVC

Idag var vi på bvc m tvillingarna och som jag trodde så hade inte Emil gått upp så mycket i vikt..men ändå mer än jag hade trott! Han är en liten kille helt enkelt! Så dagens vikt och längd är! grabbarna ca 2 1/2år Emil: 8.405gr 79cm huvud-omf 48,5cm Max:10.505gr 84,5cm huvud.omf 49,5cm. Huvudsaken dom är pigga och glada och nöjda grabbar:) och de är dom med råge:) Stolt mamma är jag iaf över mina små kämpar:))) Idag är de fredag oxå om ni inte visste de;) kram E

Hästar

Duktiga å söta hästar i går på cirkusen:)

Cirkus

Igår åkte jag å dom stora grabbarna på cirkus skratt. Tvillingarna va hemma med farmor och farfar. Stefan jobbade så ist bjöd vi med barnens kusin Carolin som fyller år ikväll (som en liten för present , får en till ikväll;) Hade inte så stora förväntningar då jag aldrig hört talas om den?! Men vi satt längstfram i ett eget litet bås och de var helt klart godkännt från våran sida. Gud vilka sagohästar!!! hundarna var roliga och clownen. Sen dessa duktiga fantastiska tjejer som grejade m rockringar,basketbollar mm. Nej en helt sevärd cirkus absolut. I pausen fick man rida ponny för 30kr lr gå å köpa mer godis som vi gjorde;p Dom hade även en hel vagn m "riktiga" toaletter bara de är ett +. har ni inte sett den gör de!! och de bästa av allt en biljett kostar ändast 100kr!! har du sett cirkus skratt? vad tyckte du? kram E

Frukt

Idag fyller jag på fruktskålen med lite nektariner:) vilken är din favorit frukt! kram E

Dagens

Tröja H&M Jeans? Emil är med på ett hörn oxå;)

Tisdag

Idag har dom stora haft varsinn kompis här, vi har lekt ätit , tvätrat osv. har även hunnit tränat 2*30min intervall. fick även super ont i magen så jag mådde illa å skakade de var magkatarren men jag hade medicin hemma så efter ca10min va de bra igen..tack å lov!! imorrn börjar allvaret dom stora börjar skolan på riktigt,) kl är ställd!!

vad vore tv premiär utan.....

Nåt gott?" De här smaska jag på i går x2;)

Dagens

Tröja Gina tricot Byxor Åhlens

Träning/spöken

Igår när jag stog på löpbandet så hör jag världens smäll!! Shit tittar på stor grabbarna å frågade om de va dom? men nä de var de inte .Jag smyger ner och ser att de bara är mitt kök som håller på att rasa sönder, kakelplatta nr 2har ramlat ner! känns som om köket behöver en hel renoveri.g...MEN en utlandsresa känns roligare;)

Dallas

Vad vore dallas uran JR? Men jag tycker min JR är mycket sötare lr vad säger ni?:)

Frukt

Alla mina barn älskar frukt och grönsaker, så de går åt en hel del! Så nu när skola/dagis dragit igång igen så har jag laddat upp fruktskålen. För grabbarna ska ha med sig en varsinn frukt om dagen ( inte tvillingarna) + att dom äter en massa hemma så som sagt går åt en del;) har även honungsmelon i kylen:)

Dagens

Topp H&M Byxor Gina tricot

Söndag

Igår gjorde jag inte så mycket,fast fick ändå en del gjort. Stefan va i garaget jag dammslg nedervåningen 2gånger, fixa matx antal gånger duschade/badade 4barn.rensade och la tvillingarnas leksaker på rätt plats,hängde två maskiner m tvätt,vek typ 3maskiner m rentvätt.Sen var vi alla på donkenoch åt sen på maxi å handla..Jag hann även med 2*30min intervallträning. Får inte glömma att jag bäddade rent i alla 6sängar oxå;) Nu är de måndag och farmo farfar kommer hit å är med tre barn medans jag är med pontus på skolan:))) storkillen börjar förskoleklasd idag! kram E

Dagen förre!

I morse slog de mig att imorgon börjar Pontus förskoleklass och på onsdag börjar Per i 3:an!!! Hjälp vad tiden går! Nästa vecka börjar även tvillingarna på dagis, så nu gäller de att bubba, bära, skjutsa,fixa och komma ihåg allt som ska med varje dag å alla tider + att jag börjar jobba å är själv m allt under veckorna! Men som allt annat så kommer vi klara de galant , efter nån vecka så har vi nog kommit in i en rutin som funkar för oss:) Jag har ändå haft turen å kunnat varit hemma med mina barn i drygt 2år och de har även inneburit att jag varit hemna när dom andra kommit hem från skola/dagis,inte blivit så långa dagar för dom och långa sommsrlov har dom fått haft:) Men nu är de dax att bita i de sura äpplet fast den här gången m 4barn på skola/dagis. Per vill inte ha gritids så han åker hem själv,men Pontus får gå på fritids och dom små på dagis tills jag hämtar:) Hösten är strax här på riktigt! kram E

Tassande fötter.

varje morgon så vaknar jag av tadsande små fötter som kommer in till odd:)) Sen kryper dom ner en stund och gosat innan de är dax stt kliva upp och äta grukost! Finns de må bättre srtt och vakna på!:)

Västerbottenostpaj

Första gången jag gjorde den och den vart perfekt och supergod!!Tycker jag själv iaf:) dom andra sa oxå att den var god!"hade gräddfil,gräslök och rödlök till.mmmgott.

kräftskiva

Igår hade vi kräftskiva och vi va totalt14st. kom en eftersläntare oxå;) vi åt gott lr mina kräftor försvann mystiskt från min tallrik men ok;) De va trevligt tycker jag vi snart gör om, fast då m grillat lr nåt;) supertack alla som var med:)

God morgon

God morgon min vän! Grabbarna kom intassandes klockan 06.00 , nu har dom busat runt i våran säng men de är dax och kliva upp och äta frukost för våran del, Så Stefan få sova en stund till. Idag skulle de ha varit en ganska lugn dag, men de ändrades igår så i dag blir de fullt upp...and i love it;) Jag ska iväg och klippa dom stora grabbarna, hem för 2st kommer å ska handla på loppisen, baka västerbottenpaj mm till kräftskivan ikväll:)) + att twinsen ska ha mat var 3:e timme som vanligt. Vad ska du göra idag? trevlig fredag på er alla! Love E

God morgon

God morgon min vän! Idag är de ännu en dag m tropiskhetta me like:) Idag kommer Stefan hem, ev så blir de att vi åker in till stan en sväng på kulturskymmningen å kiksr lite:) annars hsr vi nog inte direkt nå planer för dagen mer än att plaska i poolen å ha de bra:) Vad ska du göra idag? har du börjst jobba?lr har du kanske semester? kram E

Hot Hot Hot

Idag är de utlandsvärme och jag älsksrt!!! vi svalkar oss i poolen och äter glass:)

onsdag

Godmorgon min vän! Lr här är de snart dags för lunch;). Vi har ätit frukost, torkat golven på övervåningen som jag inte gjorde igår.dammsugat nedervåningen ,skjutsat Per till en kompis och sen hem å ätit mellis m mina små<3. Idag är de riktig sommar värme igen så vi njuter!!! Har även ringt å beställt klipotid till dom stora grabbarna. Tydligen så börjar skolan nästa vecka!! hjälp:p Igår blev de ju donken igen å lite godis osv.så jag lättade mitt samvete med att springa på bandet i 30min som vanligt;) hoppas du har en fin onsdag kramE

Fina Emil


Borgarparken

Hej min vän! Idag så städa jag övervåningen,slängde plocka å dammsuga övervåningen.Sen gick vi ut i dolen å lekte.Sen kom kusin carro m bussen å hälsade på toppen kul. Efter lunch å vila,så åkte vi in till stan å köpte en tramptraktor m släpvagn av en mamma vars barn ja haft på dagis:) Efter de åkte vi till borgarparken å lekte å de va så roligt, Pontus träffade en dagiskompis där som han lekte lite med å tvillingarna lekte lite med hans lillasyster som oxå är 2år:) Sen var Grabbarna törstig å carro å jag va sugen på å svulla. Så sagt å gjort så åkte vi till donken å åt;) hoppas du haft en underbar tisdag för de har vi haft! kram E

Ute

Nu har jag röjt rejält på övervåningen,slängt massor, plockat och dammsugt. ska även torka golven men de gör jag sen när dom små sover. Är ju så härligt väder så vi gick ut ist:) Dom stora grabbarna får städa på sina rum idag för ojojoj hur de ser ut i dom, märks att vi alla haft sommsrlov å varit lite lata;) bjuder på en knasig bild på mig själv haha

Just me!


Träning

De funkade inte å lägga in nån bild,så vi kör utan. Ikväll blev de iaf 30min intervall på bandet och plankan 3*60sek. Nu ligger storgrabbarna i sängen med mig å vi ska sova. Brukar lyxa till de så när Stefan jobbar borta;) Ikväll ringde även fina Linda, så roligt å prata, de var ett bra avslut på min kväll, synd bara att vi inte bor närmare varanndra<3 hoppas du har haft en bra måndag? de har vi:) kramE

kvällsbad

Eftersom båda hade bajsat,så tog vi badet förre kvällsfikat:)

Gotta

Ikväll så mumsade tvillingarna och jag gotta ute i den härliga solen som kom fram en stund:) senate blir de film mys med dom stora å lite gott:)) passa på nu innan allt tråkugt börjsr;) vad gör du ikväll? kram E

Träning

provade på 5:ans intervall på 30min. Men den va lite för lätt för mig,gillade innte den.får prova mig fram .Men just nu är 4:ans intervall min favorit:)Finns 12st färdiga intervaller att välja mellan:)

Slö

Idag går vi i myskläder och osminkad,som oftast;) tänkte tvätta , plocka och rensa lite. Vad gör ni idag? kram E

Muffins

Chokladmuffinsarna som jag gjorde idag tills Jenny och barnen kom å skulle fika:)

Bra att vara liten ibland!

Sen vi var i trolskaskogen i fredags så är min jacka borta?! Så idag när vi var ute på fm så frös jag men hittade såklart inte min jacka, så jag tog Pers ist stl 140står de i den;) hehe

Söndag

Ja vad har vi gjort idag? Efter frukost gick grabbarna och jag ut och lekte. Sen fixde jag lunch och bakade chokladmuffins. Jenny,simon,och Robin kom och hälsade på efter lunchen så tur att jag hade bakat lite;) Blev ett grabbgäng på 7st och dom lekte och hade roligt,körde fyrhjuling osv. Sen följde Per med hem till dom för att sova över(ringde och frågade. Efter middagen så skjutsade jag hem oscar och stannade till hos syrran en sväng för Pontus ville titta in:)) Hem och hämta Stefan som kommit hem och packa en väska till Per och åkte dit med den.Sen blev de donken för oss andra för Pontus var såå sugen på nuggets;)hehe tur man har barn som säger till ibland;)hehe. kvälls handling på maxi och sen hem och fixa allt för Stefans jobbar vecka,en hög med matlådor,kläder,osv. Tvillingarna sover och Pontus ville sova nere hos oss myyys så de blir bara till att slappa. Tänker inte träna heller för jag är så trött och har lite ont i ryggen:) Hoppas din söndag varit bra! kram E

Bloppis

Heldress,knappar i grenen för lätta blöjbyten. 30kr

Bloppis

Långärmad body säljes 20kr

Bus

Bus å spex för hela slanten;) (Max på kortet)

Shopping

Igår fick dom tre stora vara hemma själv medans vi åkte in till stan en snabbis. På bilden är grabbarna å shoppar m pappa Stefan på swedol:)

Söndag

Godmorgon min vän! Här är solen på väg fram och termometern visar 15,1grad. Idag är de söndag vilket innebär fix för veckan ,stefans sista dag hemma innan han åker iväg på jobb.Och oscar ska vi skjutsa hem. Tror att Jenny och Simon skulle hälsa på oss idag..så de blir lite pause i allt fix. Vad ska du göra idag? Kram E

Efter svull kommer...

Efter att ha svullat bla chips,godis,rabarberpaj och jordnötter så mådde jag så illa.. Men ett intervallpass på 30min och sen promenix på 20 min plankan 3*60sek och 20situps senate mådde jag bättre igen:)) strax dax för sängen för dom små trollen vaknar tidigt;) Hoppas du har/haft en bra lördagskväll:) kram E

Träning

Igår kväll körde jag ett 30min intervallpas och plankan 3*60sek.

Trolskaskogen

Idag tog vi med matsäck,farmor och farfar och åkte till trolskadkogen i mellanfjärden. De va riktigt mysigt och roligt gjort för barnen:) Kommer helt klart att besöka de igen. Liye kul att man som förälder fick läsa saga för barnen i skogen. Nu när allt annat ska va på data film osv..lite som förr i tiden..me like:) Sen åkte vi å hämta Oscar som ska vara hos oss i helgen och nu leker vi ute å njuter av solen. Vad har ni gjort idag? Önskar er en trevlig helg:) kram E

Saga

Nu bär de av emot sagornasvärld:)

Träning

Efter att ha svullat massa godis å chips, så körd e jag ett intervallpass på 30min sen promenerade jag lungt i 30min..så nu är mitt samvete lite lättare ;) hehe ha en fin torsdagskväll min vän. kram E

Hoppborg

Tvillingarna har fått en liten hoppborg,som vi köpt på en köpes*säljes sida på fb. Så nu behöver inte alla barnen slåss om studsmattan;)

Träning

Vart en lugn promenix på bandet och 20situps å 10armhävningar:)

Torsdag

Godmorgon min vän! Idag är de torsdag och de betyder att Stefan kommer hem:)) Vi har hunnit m frukost och en sväng m dammsugaren,annars skrotar vi bara runt här hemma. jag osminkad och i en toffs som vanligt;). Vi ska strax gå ut men jag drar ut på de lite för vädret är inte så lockande ca 13grader bara:/ usch hösten kom tidigt i år;). Hoppas du får en fin dag. kram E

Roligt

I morse när vi låg i min säng (jag,per,pontus) Så får jag höra den här dialogen. Pontus- jag hör nån som kommer å går jätte tydligt!( så går han iväg för å kolla om de är Max som kommer) Per- de kanske är dig själv för du har gått upp lite i vikt! haha jag trodde ja skulle dö av skratt;) hoppas du har en bra onsdag kväll?! kram E

Muffins

Här är resultatet och dom blev supergoda!!

Bak

Per hade plockat blåbär och hallon och frågade om han fick göra muffins och överraska Stefan som kommer hem i morgon.Och självklart fick han göra de alldeles själv:) förrutom ta ur dom ur ugnen de fick jag göra:).

Träning

Intervall i 30min. 20situps 9*60sek plankan.

Film

Hjälp tvillingarna somna direkt , pontus är ute med en kompis och Per är hos en kompis.. Vad gör jag nu????!!! Dammsög ju å greja igår, diskmaskinen går osv..skulle kunnat vika tvätten men de är säkert inte torr än *blink blink träna? sova? nä de får nog bli en film..större chans till tvn nu än ikväll;) haha hoppas ni har en bra onsdag trots höstkännslorna. kram E

Hylla

En liten hylla ovanför tvillingarnas sängar, dom har såklart fått en varsinn:) Kram E

God morgon

GGod morgon min vän!. Har natten varit bra¿? Jag har sovit ok, har haft dom två stora i sängen i natt eftersom Stefan jobbar borta under veckorna. Men i morgon kommer han hem:) Hur ser din onsdag ut? vi vet inte vad vi ska hitta på än? kram E

Heart of Dixie

Gillar den serien så de kollar jag på nu:) Efter lite löpning och en dusch. Vad gör du ikväll? kramE

Träning

körde ett intervallpass på 30min ikväll oxå.2,87km.

Fika

Vi fikar/ äter jämnt så tvillingarna ska gå upp i vikt ( ni som följt oss vet att vi har stora problem m vikten på boysen) och idag var inget undantag:) Först blev de glass å varmachips och saft, sen blev de toast å saft:).

Lätt

Idag till middag fick de bli nå snabbt å lätt, så de fick bli köttbullar å mackaroner.

Träning

10-armhävningar 2km promenad på bandet 3*60sek plankan. 20situps.

Överallt!!

Jag överdriver inte när jag säger att tvillingarna klättrar och är överallt å ingenstanns;) Ni som vart hemma hos oss vet de, några av er har även blivit förvånade hur aktiva dom verkligen är och undrar hur jag/vi orkar?! Jag är ju bara så glad att dom överlevde ,och kärleken till dom och mina andra två barn är såå stark och de är de som gör att man orkar:))) För om inte jag gör allt å orka, vem skulle då göra de?!:) kärleken övervinner allt<3 även om jag oxå blir trött å less ibland, man är ju inte mer än människa:) kram E

Buspalatset!

I dag öppnade buspalatset igen för första gången efter flytten! Och självklart var vi där och röjde järnet;) David ville att jag skulle berätta sen va jag tyckte osv eftersom ja va stammis där sa han haha. De gjorde jag oxå å de jag talade om skulle han försöka fixa:) Är helt klart värt ett besök dit!! Med oss hade vi Anna och hennes två barn. Och när våra 6barn satt där så ser/hör vi en mamna prat m Per och Kalle å frågar om vi är en å samma familj?! haha Anna å jag får nog sluta hångla när vi är ute gör folk kan få fel uppfattning;) haha! Barnen och jag hade en toppen förmiddag, tack Anna å kidz. Kram E

Tisdag

God morgon finisar!!! Idag är de trist väder här, grått och regnar till och från. Planen va att jag skulle städa här hemma, men ist fixade jag en lekdejt m Anna och hennes två barn:) Vad ska ni göra idag? Kram E

Tre äpplen hög

De är de här jag har längtat efter, att få mysa med mina stora grabbar och se på smurfarna:)

Träning

idag var första gången på veckor som jag sprang. sprang intervall i 30min och plankan 6*60sek.

dagens

middag med curry och mangosås

Bad

Grabbarna plaskar i poolen och jag tittar på. Längtar tills ikväll...hehe, är som ett litet barn full av iver å kan knapot vänta;) Vad de är jag väntar på...de får ni veta i ett annat inlägg;) Ha en riktigt skön måndag mina vänner. kram E

slappar

bilden på sne?! jag ligger å slappar, tvillingarna sover och dom andra har en kompis här!

ute

bilden är från furuvik. Vi gick ut direkt efter frukost, har ätit både glass å smörgåsrån ute:) Strax ska vi gå in å fixa tidig lunch..får se vad vi hittar på för nåt, kanske rester den gårdagens grillning! see ya.

Morrn

Bjuder på en bild från furuvik. Godmorgon min vän! Här lysser solen å vi har nyss ätit frukost, Stefan åkte iväg till jobbet kl 04.00 å kommer hem redan på torsdag om vi har tur! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag?! Men måste nog försöka röja upp lite inne, de är ju inte direkt prio ett under helgen när Stefan är hemma. Då villvi ju bara myssa å hitta på en massa skoj:) Alla grejor på loppisen ska oxå bort, så har du vägarna förbi så är de bara och svänga in:) Ha en härlug måndag, så hörs vi kram E

Furuvik 2012

Igår åkte vi alltså till furuvik. Var underbart väder glada å nöjda barn= Glada å nöjda föräldrar;). Vi hade med oss korv som vi grillade, titta på en massa djur, klappade getter och kameler. Åket karuseller och åt en massa gotta:). Träffade även en av Stefans kusiner å hennes familj, träffar nästan alltid dom på nå såna här tillställningar och marknader hehe lite komiskt faktiskt. Deras barn å våra blir ju tremäningar. Euorupe skulle börja spela kl 20 , men då åkte vi hem å tur var väl de, för jag fick sån huvudvärk så jag mådde illa:( Vi stannade på en mack å köpte ipren men de tog ett bra tag innan de släppte. Stannade till på donken i stan och åt innan vi åkte hem å gjorde kväll kl 23,00 så de blev verkligen en heldag:) kommer massa bilder från furuvik under dagen, men kan tyvärr inte få dom i samma inlägg:/ och måste först ta dom via Instagram..men lite bilder ska ni få:) Hoppas ni har en fin söndag, kram E

Fredag

Idag har vi inte gjort så mycket. Barnen ha varit m kompisar, Stefan va till stan en snabbis och sen till kotknackarn och hsn blev faktiskt bättre tack och lov så i morgon åker vi nog iväg till furuvik:) Per följde med en kompis hem och skulle äta tacos. Vi andra åkte till git i ström å käka tacos, mumsigt!! När vi hade kommit hem så ville dom stora köra fyrhjuling..dom små älskar de oxå, men nu fick inte dom åka så dom satt snällt och tittade på! Såg så kul ut,precis som om dom va på bio hihi eller en tennismatch dom släppte inte brorsorna me blicken hehe. Hur var din fredag¿? kram E

Hot!

Bjuder på en bild på Emil från förra veckan. Idag är de hot hot, me like alote;) Har varit varmt fuktigt och kvaft idag,men skönt. Ser att de börjar komma riktgt svarta moln, så de blir säkert lite åska. Stefan är hos kotknackarn;) så när han kommer hem så får vi om han ör bättre lr sämre hehe. Tippar på de bättre för hon är såå duktig. Dax å fixa lite käk igen..hej hopp

Max

Max redo att börja sitt äventyr på dagis!

Mini

Nu är de dax för mina minibebisar att börja på dagis! Är så glad att vi får uppleva den här dagen, då de för 2,5år sedan inte alls var en självklarhet att vi skulle få de. Emils ryggsäck:)

Skolstart

Tänk att Pontus ska börja på skolan!! 6års men ändå! :)

Per redo för många läxor!


less

Åå börjar redan bli less igen på bloggen!!! De går inte å lögga in bilder för då blir dom liggandes:/ lägger jag in dom från Instagram då går de bra! dock kan jag inte lägga in flera bilder i samma inlägg å de gör mig tokig!!! Ni som undrar så är allt de här från mobilen..de är de som gör att de blir lite krångligt, men nu vet ni varför å jag hoppas ni har förståelse för de!! Ni som oxå bloggar från en android mob snälla HJÄLP mig:)

Fina Emil


wiie

Hej finisar.. idag är de torsdag å Stefan kommer hem:) Vad vi ska göra i helgen vet jag inte riktigt än, Stefan ska väl vara i garaget en del men nåt skoj ska vi nog hinna med:). Hur ser eran torsdag ut¿? Ni kanske har planer för helgen redan?

Hjälper varandra

varför sitta där man "ska sitta"?! roligare så hör

Ny vaken cooling

Varför blir bilden åt fel håll??

1Augusti!

Helt sjukt att de är 1aug redan!! Hade hoppats på lite varmare sommar faktiskt. Är väldigt få dagar som har varit superfina och varma,ännu mindre kvällar när man kunnat suttit ute å njutit utan att frysa häcken av sig lr bli uppäten av knott! Men nu är de som de är å hösten knackar snart på våran dörr ( även om jag tycker att den varit här helatiden) Skola ,dagis, jobb är strax en vardag för oss alla och jag kan helt ärlugt säga att jag vill INTE!! Vill inte att sommaren ska vara över, inte heller att mina små minisar börjar på dagis.. Men de är bara att bita i de sura äpplet! Ha en fin dag kram E

RSS 2.0