Mamma

Fan vad förbannad jag blev!!!Igår hade mamma varit på toaletten ,hon får inte gå själv (kan inte heller) så de måste vara två sköterskor som hjälper henne. så hade dom lämnat henne på toaletten!!!Så hade hon ramlat av och fått legat i 5-10min...hon ropa men ingen hörde så hon fick banka på toaletten. larm knappen satt för högt upp så den nådde hon inte.

Fan vikla idioter de finn dom som sa att mamma måste vara rädd om armen inte får sköterskorna lyfta och dra i den mm så låter dom henne var ensam på toa!!hon ramlade ju på vänster sida såklart så nu är hon blå över hela armen och benet:/ ögat fick väl en propp eller nåt för hon är helt röd i vitögat..

Nu är mamma rädd för att gå på toa så varje gång hon måste gå så säger hon åt dom att inte lämna henne ensam på toa..stakarn har inte hon nog med att bli frisk undrar man??

Sjukvården i dag är bara skit sen finns de dom som är bra oxå. men manundrar hur vissa tänker!!

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Men ååå, vad irriterande... Ibland sköter dom verkligen inte sina jobb :/

2009-06-03 @ 22:44:47
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Marre

Men gu så hemskt

2009-06-04 @ 10:26:27
Postat av: Sussi

Förstår att du blir förbannad. De kan ju inte bara lämna henne där. Blev förbannad med när jag läste detta! Vart är sjukvården påväg? Hoppas i alla fall att hon blir bättre snart. Vi tänker på Er.



Stora styrkekramar från oss.

2009-06-05 @ 10:20:36
URL: http://duddisuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0