Nu börjas de:)

Ja nu är de verkligen dax att få upp grindar och köpa en till.

För nu kryper/ålar dom sig fram igenom huset båda två.Förr stannade dom iaf kvar i rummet man la dom i...men inte nu går mamma till tvättstugan så följer vi efter eller hur brorsan;)

Max har även börjat klättra/ställa sig mot möbler inte så han kommer upp på fötterna för då tippar han och slår huvudet i golvet:( men stå på knä emot de gör han mer och mer..

Fick med han på bild i badrummet även om de var svårt att ställa sig där eftersom mattan och pallen åkte iväg;)haha inte lätt. Så nu är de fullt upp här hemma nya saker och faror man måste tänka på!! KUL:)


han kämpar för mattan åker iväg:)

ojoj pallen åker iväg:)

Så kul att följa deras utveckling! Dom är ju prematurer och senare i utvecklingen än andra barn..även om jag tänker på hur Per och Pontus var i den här åldern så är dom sena:)men de tar dom igen om nåt år märks inte de.


Kommentarer
Postat av: Helena

Pojkarna är oxå jätteduktig! Ja man ska låta det ta den tid det tar=) Isa är oxå senare i utvecklingen, märks väldigt tydligt då hon träffar sin polare som är 2 veckor äldre! Men jag kan säga att det är mkt myror i brallan på våran lilla tjej, haha=)

2011-02-16 @ 16:30:50
URL: http://familjenlever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0